fbpx

Romeinlaan 59A

Heemstede

Bouwjaar:

Vraagprijs: € 75.000,- k.k.

Aantal kamers:

Woonoppervlakte:

Omschrijving

*Let op! Gezien de grote belangstelling vragen wij u bij interesse onderstaande tekst goed te bestuderen, eerst zelfstandig langs te rijden bij het object en pas bij het overwegen van een bieding een bezichtiging aan te vragen.

Uniek object! In het kort:

/ vrijstaand, met diverse mogelijkheden
/ huidige bestemming ‘garage/opslag’
/ ideaal als grote garage, opslag, kantoor of anderszins
/ zeer degelijk gebouwd met spouwmuur, kruipruimte en nokhoogte van bijna 4 meter

LOOP JE VISUEEL MEE?
Temidden van de Geleerdenbuurt in Heemstede, in een autoluwe straat met veel parkeergelegenheid, is dit unieke object gelegen. Het leent zich op dit moment voor opslag/garage, maar heeft een ruime potentie. Dat is echter wel aan de toekomstige eigenaar, wij kunnen u hierover niets garanderen of op voorhand over informeren.

Het object is degelijk gebouwd, net als de omliggende huizen. Desgewenst kan het van binnenuit verder worden geïsoleerd. Het object is voorzien van dubbele deuren naar de stallingsruimte met vaste kast en meterkast, alsmede verbinding naar dagverblijf-/opslagruimte met raampartij. Vanuit daar een deur naar portaal met wastafel en toegang naar toiletruimte. Beide ruimtes hebben een nokhoogte van bijna 4 meter! Het object is voorzien van eigen gas-/water-/elektrometer.

GOED TE WETEN:
– bestemmingswijziging wellicht mogelijk, maar op voorhand wordt daar niets over geïnformeerd dan-wel toegezegd;
– perceel oppervlakte 39m2;
– vraagprijs is een vanaf prijs;
– oplevering kan spoedig;
– notaris keuze verkoper;
– een unieke kans.

Meer informatie:
Wij willen u vragen bij interesse eerst langs te rijden. Wij verkopen het als ‘garage/opslagruimte’ en kunnen u niet informeren over mogelijkheden in de toekomst dan-wel enige toezegging daarover doen. Hiermee is rekening gehouden in de prijsstelling. Rijd gerust langs voor een indruk. Bij het overwegen van een bieding kunt u contact opnemen met ons team voor het plannen van een bezoek onder begeleiding van een makelaar.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 75.000,- k.k.
Aangeboden sinds 15 februari 2021
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort bouw bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Indeling
Aantal kamers kamers ( slaapkamers)