Prinsenlaan 91

Heemstede

Bouwjaar: 1997

Vraagprijs: € 765.000,- k.k.

Aantal kamers: 4

Woonoppervlakte: 149 m2

Omschrijving

Luxueus en zorgeloos wonen. Dit waanzinnige appartement in het kort:

/ luxueus appartementencomplex op ‘Landgoed Eikenrode’ (ter grote van twee hectare)
/ vier-kamer-appartement met twee badkamers
/ grote raampartijen met schitterend groen uitzicht
/ een privé parkeerplaats in ondergrondse garage
/ riant terras (zuid) met fantastisch uitzicht over het landgoed

Als u op zoek bent naar een royaal appartement, waar u zorgeloos en middenin het groen kunt wonen, laten wij u deze woning heel graag zien. Het is fantastisch om alleen al op het landgoed rond te lopen. Wat een bijzondere plek, midden in de drukke randstad.

LOOPT U VISUEEL MEE?
– het complex: met de auto rijden we over de ruime oprijlaan, langs de buiten parkeerplaatsen, de ondergrondse beveiligde garage in, waar zich een privé parkeerplaats bevindt voor dit appartement. Tevens treffen we hier een ruime berging. Via de representatieve trappartij of lift vinden we entree naar het appartement.
– het appartement: via de gang vinden we doorgang tot maar liefst drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een ruime berging, de keuken en de living. De living is riant en kenmerkt zich door de grote raampartijen, hetgeen een fantastisch uitzicht biedt. Aangrenzend treffen we het ruime terras, met uitzicht over het landgoed. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en verkeerd in keurige staat.

KENT U DE BUURT?
De woning is gelegen op Landgoed Eikenrode, een fraai aangelegd twee hectare tellend terrein. Buitenplaats Dennenheuvel, Huis te Manpad, Landgoed Hartekamp en Wandelbos Groenendaal liggen in de directe omgeving. Nabij de dorpskernen van Heemstede en Bennebroek, strand en duinen. En natuurlijk op beperkte afstand van o.a. Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

GOED OM TE WETEN:
– documentatie op te vragen via ons team
– gezonde Vereniging van Eigenaren. Servicekosten € 407,61 p.m., bestaande uit: bijdrage landgoed (€ 96,50), exploitatiekosten (€ 187,00), reservering voor onderhoud (€ 124,-)

KOMT U KIJKEN?
Een bezoek vertelt het meest. Komt u daarom zeker kijken. Onze makelaars nemen graag de tijd voor een rustige rondleiding in het appartement, het complex en eventueel het landgoed.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 765.000,- k.k.
Aangeboden sinds27 februari 2019
StatusBeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar1997
Soort daksamengesteld dak ()
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte149 m2
Inhoud480 m3
Indeling
Aantal kamers4 kamers (3 slaapkamers)