fbpx

Pieter Aertszlaan 10

Heemstede

Bouwjaar: 1935

Vraagprijs: € 1.150.000,- k.k.

Aantal kamers: 8

Woonoppervlakte: 268 m2

Omschrijving

Royale twee-onder-éénkap villa op de grens van Heemstede en Haarlem. We nemen je mee:

/ het ideale familiehuis met een zee aan woonoppervlakte (268 m2)
/ voorzien van voor-, zij- en achtertuin (perceel 441 m2), meerde parkeerplekken op eigen terrein en een garage
/ gelegen op één van de meest geliefde woonlocaties, op de grens van Heemstede en Haarlem-zuid
/ geïnvesteerd in duurzaamheid, voorzien van veel isolerende beglazing, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en zonnepanelen

LOOP JE VISUEEL MEE?
– Begane grond:
Het woonhuis kent momenteel eigenlijk twee entrees. Het originele entree biedt doorgang naar de vestibule met aansluitend de hal. In de hal is deels een verlaagd plafond aangebracht alsmede een tussendeur naar het trappenhuis (beide kunnen desgewenst worden weggehaald voor een meer authentiek karakter). Vanuit de hal doorgang tot het toilet, een zijkamer (een ideale werkkamer), alsmede de kamer-en-suite living. 

De kamer-en-suite living is ruim 15 meter diep en ca. 4 meter breed. Allerminst riant te noemen. De voorkamer is voorzien van authentieke erker met marmeren vensterbanken. De achterkamer is voorzien van gashaard en een grote glazenpui. Tevens staat deze in semi-open verbinding met de keuken en tuin-gerichte eetkamer.

De keuken is gedateerd. De afmeting en de situering zijn echter gunstig. Desgewenst zou de keuken relatief eenvoudig kunnen worden opengebroken naar de achterkamer. Het grote raam in de keuken biedt een leuk uitzicht over de straat. Aansluitend aan de kelder bevindt zich een trapkast alsmede de hal van het tweede entree. Een ideaal entree voor de boodschappen en de kinderen. Aansluitend bevindt zich een tweede toilet en opbergkast met C.V.-installatie. 

De eetkamer is een heerlijke ruimte. Aan bijna alle zijde is het voorzien van ramen, veel licht en een heerlijk uitzicht over zowel de achtertuin als de zijtuin.  

– Eerste verdieping:
Via het indrukwekkende trappenhuis, met bordestrap, een prachtig glas-in-loodspel en stijlvolle balustrade, komen we op een ruime overloop. Vanuit daar doorgang tot maar-liefst vier goede slaapkamers alsmede een badkamer. De grootste kamer aan de voorzijde is voorzien van doucheruimte. De achterslaapkamers staan beide in verbinding met de loggia. De badkamer is voorzien van ligbad, dubbele wastafel en derde toilet. 

– Tweede verdieping:
Wederom via het schitterende trappenhuis, komen we op de overloop van de tweede verdieping. Doorgang tot twee riante slaapkamers, alsmede een bergkamer met doorgang tot de vliering. De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van doucheruimte. 

– Vliering:
Het is bijna een derde verdieping te noemen zo groot als deze vliering is (sta hoogte ca. 2.60m). Het is bereikbaar via een vlizotrap vanuit de bergkamer. 

– Garage: 
Alhoewel er in het woonhuis meer dan genoeg bergruimte aanwezig is, beschikt het ook nog eens over een vrijstaande stenen garage met elektrische garagedeur. 

– De tuin:
De woning beschikt over een voor-, zij en achtertuin. De achtertuin is momenteel besloten door een portdeur naar de zijtuin. Je zit hier rustig en privacy-vol in het verlengde van het huis. De zij- en voortuin zijn fraai aangelegd. Een ideaal stuk tuin als je van tuinieren houdt of als je extra speelruimte wil voor de kinderen. Het oprit, gelegen voor de garage, biedt ruimte voor zo’n vier auto’s. 

KEN JE DE PLEK?
Het is een geliefde locatie, en terecht. Aan het eind van de straat bevindt zich een speelterrein voor kinderen, alsmede winkels en goede horeca (Jan van Goyenstraat). Even verder lopen en je vindt scholen, sport (Koninklijke HFC), natuur (de Haarlemmer Hout) en een andere leuke winkelstraat (de Binnenweg). Op de fiets sta je met ca. 7 min. middenin de binnenstad van Haarlem en met 25 min. op het strand. En natuurlijk ben je per auto en openbaar vervoer zo richting Schiphol, Amsterdam en Den Haag. 

GOED TE WETEN:
– de huidige bewoners hebben hier ruim 40 jaar met veel plezier gewoond
– een ideale gezinsvilla met ca. 300 m2 bruto woonoppervlak (incl. bergruimte)
– vloer-, muur- en dakisolatie en v.v. zonnepanelen uit 2020 en 2021
– buitenschilderwerk 2021 door schildersbedrijf
– platte daken nieuw mastiek 2021
– geliefde woonlocatie, met vrijwel alles op loopafstand
– documentatie op te vragen bij ons team

KOM JE KIJKEN?
Onze makelaars nemen graag de tijd voor een rustige rondleiding. Contact gerust ons team. Op onze socials (@wbosmakelaars) zijn alvast meer foto’s en video’s van deze woning te vinden. 

Kijk met ons mee

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.
Aangeboden sinds 27 oktober 2021
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woonhuis villa (2-onder-1-kapwoning)
Soort bouw bestaande bouw
Bouwjaar 1935
Soort dak samengesteld dak (pannen, bitumineuze dakbedekking)
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 268 m2
Perceeloppervlakte 441 m2
Inhoud 1.038 m3
Indeling
Aantal kamers 8 kamers (6 slaapkamers)