uw
woning verkopen

Bij uw woning verkopen komt veel kijken. Het aan- en verkopen van een woning is iets dat over het algemeen niet heel vaak gebeurt in een leven. Het verkopen van uw huis kan een emotionele gebeurtenis zijn dat naast veel herinneringen ook veel vragen met zich meebrengt. Als familie-makelaarskantoor dat ruim 70 jaar geleden is opgericht hebben wij al veel mensen mogen bijstaan in deze spannende fase van hun leven.

Verkoopmakelaar

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

het woning verkopen stappenplan

Gestructureerd en weloverwogen uw woning verkopen. In onderstaand stappenplan staan in grove lijnen de belangrijkste stappen die wij nemen wanneer wij uw woning mogen verkopen. Onze Verkoopmakelaars lichten u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend toe hoe deze stappen er precies voor u uit kunnen zien.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Heemstede

stap 1: opname en vraagprijs bepalen

Bij de kennismaking zal onze makelaar al een hoop over uw woning te weten zijn gekomen. Echter zal bij het overeenkomen van een opdracht een zorgvuldige opname van uw woning gedaan worden. Het is voor u en voor ons als makelaar van belang dat alle belangrijke zaken die te maken hebben met uw woning goed worden vastgelegd. Uiteraard is het bepalen van de juiste vraagprijs een belangrijke stap wanneer wij uw woning verkopen.

Maak een afspraak
stap 2 Verkoopklaar maken

stap 2: verkoopklaar maken

Het verkoopklaar maken van uw woning is een essentieel onderdeel bij uw woning verkopen. Een verzorgd, netjes en opgeruimd huis met veel lichtinval verkoopt zich nou eenmaal beter dan een woning waar daar minder aandacht aan besteed is. Het is een kwestie van de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zetten. Het verkoopklaar maken zorgt ervoor dat wij extra aandacht kunnen leggen op de goede aspecten van uw woning. Benieuwd wat u kunt doen om uw woning verkoopklaar te maken? Lees dan onze handige blogs.

Maak een afspraak

stap 3: uw woning onder de aandacht

Iedere woning heeft bijzondere aspecten en is op haar eigen manier uniek. Ook uw woning heeft aspecten welke potentiƫle kopers aanspreekt. Met onze onderscheidende marketing zorgen wij ervoor dat uw woning met haar unieke aspecten bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. Heel specifiek en doelgericht uw woning promoten. Benieuwd hoe deze aanpak zal zijn als wij uw woning verkopen? Lees dan verder hoe onze verkoopstrategie exact in zijn werk gaat of maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze verkoopmakelaars.

Maak een afspraak
stap 3 Uw woning onder de aandacht
stap 4 Bezichtigen

stap 4: bezichtigen

Door ons unieke 3-huizen-formule concept voeren onze verkoopmakelaars de bezichtigingen vol overgave en met volle aandacht uit. Tijdens bezichtigingen kunnen potentiele kopers echt enthousiast gemaakt worden over uw woning. Volgens ons zijn de bezichtigingen misschien wel het belangrijkste gedeelte bij de verkoop van uw woning. Benieuwd waarom onze 3-huizen-formule zo bijzonder is?

Maak een afspraak

stap 5: de onderhandeling

Afhankelijk van het animo naar uw woning adviseren wij de te volgen onderhandelingsmethode. We zullen in overleg en onderbouwd kiezen voor een onderhandelingsmethode die het beste resultaat voor u als verkoper zal realiseren.

Maak een afspraak
De onderhandeling en de afronding
De afronding

stap 6: de afronding

Afhankelijk van het animo naar uw woning adviseren wij de te volgen onderhandelingsmethode. We zullen in overleg en onderbouwd kiezen voor een onderhandelingsmethode die het beste resultaat voor u als verkoper zal realiseren.

Maak een afspraak

tevreden uw woning verkopen

Wij willen dat u tevreden bent wanneer wij uw woning verkopen want wij hopen dat wij u over tig jaar weer mogen helpen met de verkoop of aankoop van een woning. Lange-termijnwerk, zo doen onze makelaars dat al sinds 1948. Dat geeft toch een fijn gevoel?

GeĆÆnteresseerd in meer van onze verkoopmethodes? Verkoopmakelaar, 3-huizen-formules, of Stille verkoop?.

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars