stille
verkoop

Een stille verkoop van uw woning kan in sommige gevallen de voorkeur genieten. Eigenlijk woont u nog heerlijk, maar zou u best willen verkopen als zich iemand aandient. Of wellicht wilt u graag uw huis verkopen, maar wilt u niet dat het aan “de grote klok hangt”. Er zijn legio redenen te verzinnen waarom u de verkoop van uw woning in stilte zou willen doen. De wbos makelaars stille verkoop service kan dan uitkomst bieden. Graag leggen wij u uit hoe dit in zijn werk gaat.

Neem contact op

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

stille verkoop woning vs. reguliere verkoop woning

Wij hebben het volste vertrouwen in onze stille verkoop service maar in sommige gevallen kan ons reguliere verkoopproces tot mooiere resultaten leiden. Uiteraard zullen wij u hier eerlijk over informeren, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken welke verkoopstrategie het beste bij u past.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Haarlem

het stille verkoop proces

Soms kan de situatie toch om een stille verkoop vragen. Hoe werkt dat dan? De titel zegt het eigenlijk al. Wij houden het woningaanbod / uw woning “stil”, op een aantal potentiele kopers na.

Maak een afspraak
Contact met zoekende mensen

contact met zoekende mensen

Doordat ons aanbod in woningen een brede prijsrange en variatie beslaat komen wij in contact met een grote groep zoekende mensen. Daarnaast horen en weten wij veel vanuit ons grote regionale netwerk met ons makelaarskantoor in Heemstede, regio Zuid-Kennemerland en ons makelaarskantoor in Nieuw-Vennep, regio Haarlemmermeer. Hierdoor weten wij waar woningzoekers naar op zoek zijn.

Maak een afspraak

wensen met elkaar matchen

Door goed te luisteren, actief mee te denken en de juiste verspreidingskanalen te selecteren slagen wij erin verschillende wensen met elkaar te matchen. En zo zullen wij, zonder grote publiekelijke vermeldingen, succesvol uw huis verkopen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Heemstede of Haarlem en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie samen.

Maak een afspraak
Wensen met elkaar matchen

maken wij kennis?

Het komt erop neer dat wij geloven dat we voor u het optimale kunnen bereiken en dat wij weten dat wij van meerwaarde kunnen zijn. Als u benieuwd bent hoe wij de stille verkoop van uw woning zouden willen aanpakken, gaan wij graag het gesprek met u aan. Gewoon vrijblijvend en laagdrempelig. Dat kan fysiek, wij komen graag bij u langs. Of digitaal, via een live videoverbinding.

Zullen we het gesprek aangaan?

Ook benieuwd naar onze reguliere verkoopmakelaar service of onze unieke 3-huizen-formule?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars