/ uw woning verkopen tegen de beste condities

 

Ons team behaalt de beste verkoopresultaten
Wij verkopen uw woning tegen de beste condities: onbetwist. Dat doen we namelijk al sinds 1948.

Naast makelaar zijn wij een plaatselijke specialist, een marketeer en een topverkoper. We weten door voortdurend onderzoek en een grote opbouw van nuttige data wie uw markt is en hoe we uw woning daarop kunnen laten aansluiten. Simpel gezegd bekijken we uw woning op twee manieren. Plastisch: een product, welke we met onze marketingkennis en capaciteiten subliem in de markt zetten. En emotioneel: het woongenot, de ziel van het huis. Welke specifieke aspecten van uw woning en woonomgeving sluiten aan op de behoefte van de geïnteresseerden en hoe kunnen wij juist deze geïnteresseerden bereiken. Dit brengen we eerlijk en met flair over, we blijven immers verkopers, in de positieve zin van het woord.

En dan dat stukje zekerheid. Bouwkundig en juridisch zijn we volledig onderlegd. We zijn gekwalificeerd en zitten meermaals per jaar weer even in de schoolbanken. Een fijn idee, een fantastisch gegeven als er onverhoopt iets (door andermans toedoen) mis gaat. Het geeft u bescherming en zekerheid. Wij zijn de bekende partij van “om de hoek”, we nemen u en uw woning serieus.

Maken wij kennis?
Het komt erop neer dat wij geloven dat we voor u het optimale kunnen bereiken en dat we weten dat we van meerwaarde kunnen zijn. Als u benieuwd bent hoe we de verkoop van uw woning zouden willen aanpakken, gaan we graag het gesprek met u aan. Gewoon vrijblijvend en laagdrempelig.

Dat kan fysiek, wij komen graag even bij u langs. Of digitaal, via een live videoverbinding.
Zien we elkaar snel? 

Wij zijn gevestigd in de regio Haarlem en Haarlemmermeer. Onze verkoopmakelaars zijn dagelijks actief in de omgeving van Heemstede-Haarlem-Bloemendaal, Hoofddorp en Amsterdam