header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

Verkoopmakelaars

UW WONING VERKOPEN. SUCCESVOL MET WBOS MAKELAARS.

U overweegt uw woning te verkopen. Uiteraard tegen de beste condities. WBos Makelaars heeft alle facetten in huis om dat voor u te realiseren.

Geen woning is hetzelfde, een verkoop evenmin. Daarom specificeert ons verkoopteam iedere verkoopstrategie aan de hand van specifiek uw woning en haar doelgroep. Maatwerk dat zorgt voor het beste resultaat.

MAKELAARSTEAMS
Samen bereikt men meer. Dat is het uitgangspunt in onze verkoopbegeleiding. Daarom is bij de verkoop van een woning altijd een makelaarsteam betrokken. Makelaars die elkaar aanvullen met een gezamenlijk doel: het realiseren van uw succesvolle verkoop.

BEGELEIDING
Bij WBos Makelaars gaat het niet enkel om de woning, de persoon daarachter staat centraal. U wordt op transparante wijze volledig bij het verkoopproces betrokken. Wat u wenst, proberen wij te realiseren. Gewoon persoonlijk.

INNOVATIEF EN ERVAREN
Geen woning in Zuid-Kennemerland is bij WBos Makelaars onbekend. Sinds 1948 wordt door WBos Makelaars actief gemakeld. Een schat aan ervaring, welke wij feilloos combineren met de meest innovatieve strategieën. Het beste van beide.

MARKETING EN PRESENTATIE
Een optimale presentatie draagt bij aan een succesvolle verkoop. Daarom werkt WBos Makelaars samen met een bureau gespecialiseerd in woningpresentatie. Wij hebben de gewenste expertise in huis. Daarnaast hebben wij een marketeer in huis, waardoor uw woning effectief onder de aandacht van de juiste doelgroep komt. Wij lopen voorop, voor u.

DESKUNDIGE BEZICHTIGINGEN
Onze makelaars worden getraind op effectieve bezichtigingen. Op professionele wijze verdiepen wij ons in alle facetten van uw woning. Wij zorgen ervoor dat wij belangstellenden optimaal kunnen informeren. Ervaren, kundig, met kennis van zaken en vooral: inhoudelijk enthousiasmerend.

BEREIKBAARHEID
Bij WBos Makelaars gaan wij voor onze klanten. Daarom stellen wij ons flexibel op. Onze telefonische openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 08:30-21:00 uur. Uw makelaarsteam is voor u altijd bereikbaar. Wij staan aan uw zijde.

IN GESPREK?
U heeft inmiddels een indruk van onze verkoopmakelaars. Toch weet u nog niet alles over deze dienstverlening. Daarom nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvend informatief gesprek. Maak gerust een afspraak via onze chatfunctie, bel of mail. Wij helpen u graag!

verkoopmakelaars

Verkocht

Waddenstraat 4 in Haarlem

41 100 m2
Deze goed onderhouden eengezinswoning is rustig gelegen in een gezellige en kindvriendelijke buurt. Voor ...
Deze goed onderhouden eengezinswoning is rustig gelegen in een gezellige en kindvriendelijke buurt. Voor jonge kinderen is de woonomgeving een ...
€ 265.000 k.k.
Verkocht

Wagenmakerslaan 28 + 2PP in Haarlem

21 124 m2
Het appartement beschikt over twee PRIVE PARKEERPLAATSEN in de ondergrondse garage en een fantastisch ...
Het appartement beschikt over twee PRIVE PARKEERPLAATSEN in de ondergrondse garage en een fantastisch royaal terras met oost-, zuid- en ...
€ 700.000 k.k.
Verkocht

Kleine Houtstraat 66B in Haarlem

11 75 m2
Midden in de sfeervolle binnenstad van Haarlem, bevindt zich dit karakteristieke, charmante en tot-in-de-puntjes ...
Midden in de sfeervolle binnenstad van Haarlem, bevindt zich dit karakteristieke, charmante en tot-in-de-puntjes verzorgde appartement. De woning is gesitueerd ...
€ 369.000 k.k.
Verkocht

Dr. P. Cuyperslaan 27 in Heemstede

51 171 m2
Het perfecte gezinshuis. Centraal in Heemstede gelegen. ...
Het perfecte gezinshuis. Centraal in Heemstede gelegen. ...
€ 730.000 k.k.