/ uw woning verkopen tegen de beste condities

 

Verkopen in de huidige tijd
Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of het juist wel of niet het goede moment is om uw woning te verkopen. Onze kijk op de huidige woningmarkt is gewoon positief, veel woningen worden op dit moment verkocht en aangekocht. Vaak boven verwachting. De markt heeft zich snel aangepast aan de situatie en gaat gewoon door. Voor de zekerheid bieden wij onze courtage onderno cure, no pay voorwaarden aan. Zo hoeft u ons pas te vergoeden, wanneer de woning succesvol is verkocht.

Ons team behaalt de beste verkoopresultaten
Wat de marktomstandigheden ook zijn, wij verkopen uw woning tegen de beste condities: onbetwist. Dat doen we namelijk al sinds 1948.

Naast makelaar zijn wij een plaatselijke specialist, een marketeer en een topverkoper. We weten door voortdurend onderzoek en een grote opbouw van nuttige data wie uw markt is en hoe we uw woning daarop kunnen laten aansluiten. Simpel gezegd bekijken we uw woning op twee manieren. Plastisch: een product, welke we met onze marketingkennis en capaciteiten subliem in de markt zetten. En emotioneel: het woongenot, de ziel van het huis. Welke specifieke aspecten van uw woning en woonomgeving sluiten aan op de behoefte van de geïnteresseerden. Dit brengen we eerlijk en met flair over, we blijven immers verkopers, in de positieve zin van het woord.

En dan dat stukje zekerheid. Bouwkundig en juridisch zijn we volledig onderlegd. We zijn gekwalificeerd en zitten meermaals per jaar weer even in de schoolbanken. Een fijn idee, een fantastisch gegeven als er onverhoopt iets (door andermans toedoen) mis gaat. Het geeft u bescherming en zekerheid. Wij zijn de bekende partij van “om de hoek”, we nemen u en uw woning serieus.

Maken wij kennis?
Het komt erop neer dat wij geloven dat we voor u het optimale kunnen bereiken en dat we weten dat we van meerwaarde kunnen zijn. Als u benieuwd bent hoe we de verkoop van uw woning zouden willen aanpakken, gaan we graag het gesprek met u aan. Gewoon vrijblijvend en laagdrempelig.

Dat kan fysiek, wij komen graag even bij u langs. Of digitaal, via een live videoverbinding.
Zien we elkaar snel? 

Onze verkoopmakelaars zijn dagelijks actief in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp en omgeving