“Mijn huis verkoopt zich vanzelf”

Dat zou in deze markt heel goed kunnen. Maar niet tegen de beste condities. Die behalen wij voor u: onbetwist.

We zijn namelijk naast makelaar, een plaatselijke specialist, een marketeer en een topverkoper. We weten door voortdurend onderzoek wie uw markt is en hoe we uw woning daarop kunnen laten aansluiten. Simpel gezegd bekijken we uw woning op twee manieren. Plastisch: een product, welke we met onze marketingkennis en capaciteiten subliem in de markt zetten. En emotioneel: het woongenot, de ziel van het huis. Welke specifieke aspecten van uw woning en woonomgeving sluiten aan op de behoefte van de geïnteresseerden. Dit brengen we eerlijk en met flair over, we blijven immers verkopers, in de positieve zin van het woord.

En dan dat stukje zekerheid. Bouwkundig en juridisch zijn we volledig onderlegd. We zijn gekwalificeerd en zitten meermaals per jaar weer even in de schoolbanken. Een fijn idee, een fantastisch gegeven als er onverhoopt iets (door andermans toedoen) mis gaat. Het geeft u bescherming en zekerheid. Wij zijn de bekende partij van “om de hoek”, we nemen u en uw woning serieus.

Het komt erop neer dat wij geloven dat we voor u het optimale kunnen bereiken en dat we weten dat we van meerwaarde kunnen zijn. Als u benieuwd bent hoe we de verkoop van uw woning zouden willen aanpakken, gaan we graag het gesprek met u aan. Gewoon vrijblijvend en laagdrempelig. Staat de koffie klaar?

Onze verkoopmakelaars zijn dagelijks actief in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal en omgeving