header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

Verkoopmakelaars

UW WONING VERKOPEN. SUCCESVOL MET WBOS MAKELAARS.

U overweegt uw woning te verkopen. Uiteraard tegen de beste condities. WBos Makelaars heeft alle facetten in huis om dat voor u te realiseren.

Geen woning is hetzelfde, een verkoop evenmin. Daarom specificeert ons verkoopteam iedere verkoopstrategie aan de hand van specifiek uw woning en haar doelgroep. Maatwerk dat zorgt voor het beste resultaat.

MAKELAARSTEAMS
Samen bereikt men meer. Dat is het uitgangspunt in onze verkoopbegeleiding. Daarom is bij de verkoop van een woning altijd een makelaarsteam betrokken. Makelaars die elkaar aanvullen met een gezamenlijk doel: het realiseren van uw succesvolle verkoop.

BEGELEIDING
Bij WBos Makelaars gaat het niet enkel om de woning, de persoon daarachter staat centraal. U wordt op transparante wijze volledig bij het verkoopproces betrokken. Wat u wenst, proberen wij te realiseren. Gewoon persoonlijk.

INNOVATIEF EN ERVAREN
Geen woning in Zuid-Kennemerland is bij WBos Makelaars onbekend. Sinds 1948 wordt door WBos Makelaars actief gemakeld. Een schat aan ervaring, welke wij feilloos combineren met de meest innovatieve strategieën. Het beste van beide.

MARKETING EN PRESENTATIE
Een optimale presentatie draagt bij aan een succesvolle verkoop. Daarom werkt WBos Makelaars samen met een bureau gespecialiseerd in woningpresentatie. Wij hebben de gewenste expertise in huis. Daarnaast hebben wij een marketeer in huis, waardoor uw woning effectief onder de aandacht van de juiste doelgroep komt. Wij lopen voorop, voor u.

DESKUNDIGE BEZICHTIGINGEN
Onze makelaars worden getraind op effectieve bezichtigingen. Op professionele wijze verdiepen wij ons in alle facetten van uw woning. Wij zorgen ervoor dat wij belangstellenden optimaal kunnen informeren. Ervaren, kundig, met kennis van zaken en vooral: inhoudelijk enthousiasmerend.

BEREIKBAARHEID
Bij WBos Makelaars gaan wij voor onze klanten. Daarom stellen wij ons flexibel op. Onze telefonische openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 08:30-21:00 uur. Uw makelaarsteam is voor u altijd bereikbaar. Wij staan aan uw zijde.

IN GESPREK?
U heeft inmiddels een indruk van onze verkoopmakelaars. Toch weet u nog niet alles over deze dienstverlening. Daarom nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvend informatief gesprek. Maak gerust een afspraak via onze chatfunctie, bel of mail. Wij helpen u graag!

verkoopmakelaars

Te koop

Engelandlaan 280 in Haarlem

41 106 m2
Ruimte, rust en licht ...
Ruimte, rust en licht ...
€ 195.000 k.k.
Te koop

Scholtenlaan 52 in Heemstede

11 60 m2
Ruim en licht appartement met balkon in Heemstede ...
Ruim en licht appartement met balkon in Heemstede ...
€ 170.000 k.k
Te koop

Valkenburgerlaan 93 in Heemstede

51 209 m2
DROOM even weg Dit kom je maar weinig tegen: zo’n uniek woonhuis. Met riante ...
DROOM even weg Dit kom je maar weinig tegen: zo’n uniek woonhuis. Met riante garage. In het centrum van Heemstede, ...
€ 879.000 kk
Verkocht

Wipperplein 4 te Heemstede

42 214 m2
DROOM even weg Dit kom je maar weinig tegen. Als resultaat van een hoogwaardige ...
DROOM even weg Dit kom je maar weinig tegen. Als resultaat van een hoogwaardige -allesomvattende- renovatie is hier een luxueuze ...
€ 847.000 k.k