uw
verkoopmakelaar

wbos makelaars: verkoopmakelaars sinds 1948.
Al meer dan 70 jaar de plaatselijke specialist als het gaat om het verkopen van uw woning. Wij weten door voortdurend onderzoek en een grote opbouw van nuttige data wie uw markt is en hoe wij uw woning daarop kunnen laten aansluiten. Simpel gezegd bekijken wij uw woning op twee manieren. Plastisch: een product, welke we met onze marketingkennis en capaciteiten subliem in de markt zetten. En emotioneel: het woongenot, de ziel van het huis. Welke specifieke aspecten van uw woning en woonomgeving sluiten aan op de behoefte van de geïnteresseerden en hoe kunnen wij juist deze geïnteresseerden bereiken.

Neem contact op

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uw woning staat centraal

Iedere woning heeft bijzondere aspecten en is op haar eigen manier uniek. Ook uw woning heeft aspecten welke potentiele kopers aanspreekt. Iedere koper heeft zijn of haar eigen wensen en wij zorgen ervoor dat de matchende aspecten van uw woning bij deze kopers onder de aandacht komt. Hoe wij dit doen? Met onze promotie drieluik leren onze verkoopmakelaars eerst uw woning met haar specifieke aspecten kennen. Pas dan kunnen wij zorgen voor een passende video- en fotorapportage. Voor een goed verkoopresultaat is het belangrijk dat deze goed aansluit bij de doelgroep. Met een tot de verbeelding sprekende tekst zal daarna de video en foto rapportage ondersteunt worden. Alles in onze promotie draait om uw woning en haar unieke aspecten.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Haarlem

data gedreven verkoopmakelaars

Als onze verkoopmakelaar uw woning kent en als uw woning helemaal centraal staat in de promotie, is het zaak om de juiste doelgroep te benaderen. Met meer dan 70 jaar opgebouwde data en een team bestaande uit makelaars, marketeers en data-analisten begrijpen wij ieder platform waar wij uw woning kunnen promoten. Alle onlinekanalen hebben een eigen manier van benaderen. Dit is afhankelijk van de lezersgroep, het device waarop gekeken wordt maar ook tijdstippen en bepaalde dagen in de week. Wij weten van elk van deze kanalen wat de do’s en de don’t zijn. Zo zorgen wij voor een zo groot en relevant mogelijk bereik voor uw woning.

Woning verkopen
Verkoopmakelaars voor u

verkoopmakelaars voor u

Deze effectieve promotie strategie heeft pas echt effect als uw woning ook de volle aandacht krijgt van ons team! Ieder telefoontje, bezichtiging of een reactie op social media kan net die koper zijn die we zoeken. Dit vergt onze volle aandacht en is alleen mogelijk als wij ook de tijd hebben voor uw huis. Wij kiezen er daarom voor om kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Dit houdt in dat wij slechts 3 huizen tegelijkertijd in de verkoop nemen. Waarom 3? Omdat wij weten dat wij met 3 huizen alle woningen dezelfde aandacht en passie kunnen geven. Dit noemen wij onze 3 huizen formule.

3 huizen formule

maken wij kennis?

Het komt erop neer dat wij geloven dat we voor u het optimale kunnen bereiken en dat wij weten dat we van meerwaarde kunnen zijn. Als u benieuwd bent hoe wij de verkoop van uw woning zouden willen aanpakken, gaan we graag het gesprek met u aan. Gewoon vrijblijvend en laagdrempelig. Dat kan fysiek, wij komen graag even bij u langs. Of digitaal, via een live videoverbinding.

Maak een afspraak
Maken wij kennis binnenkort

zien we elkaar snel?

Wij zijn gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Onze verkoopmakelaars zijn vanuit daar dagelijks actief in de omgeving van Haarlem, Bennebroek, Bloemendaal, Hoofddorp, Aerdenhout en Amsterdam.

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars