U wilt uw woning verhuren. Uiteraard tegen de beste condities en aan een veilige huurder. Ons team heeft alle facetten in huis om dat voor u te realiseren.

De juiste verhuurder

Onze verhuurmakelaars vinden voor u de juiste huurder. Hiervoor maken wij gebruik van de beste [online] kanalen. Geen huurder kan om uw woning heen. Eenmaal een potentieel geschikte huurder gevonden, voeren wij een deskundige screening uit. Dit kan intern, maar ook via de NVM Woontoets. Wij verhuren voor u graag aan betrouwbare huurders.

Advies op maat

Voordat wij uw woning in de verhuur nemen, komen wij lang voor een persoonlijk gesprek. In dit vrijblijvende gesprek worden de mogelijkheden met betrekking tot het verhuren van uw woning besproken. Uw belangen en wensen staan daarbij voorop. Aan de hand daarvan geven wij u een passend advies.

In gesprek

U heeft inmiddels een indruk van onze verhuurmakelaars. Toch weet u nog niet alles over deze dienstverlening. Daarom nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvend informatief gesprek. Maak gerust een afspraak. Wij helpen u graag!