Verhuur. Als u een woning heeft welke u wilt verhuren denkt u natuurlijk aan een goed rendement, heel gezond vinden wij. Een succesvolle verhuur tegen topcondities is daarin passend. Uiteraard kunnen wij dat voor u realiseren, we zijn thuis op zo’n beetje ieder mogelijk kanaal om uw woning onder de aandacht te brengen. Geen kandidaat huurder kan om de woning heen. Maar er is meer.

Eenmaal een huurder gevonden is het belangrijk dat u de juiste heeft. Daarvoor volgt bij ons standaard een uitgebreide screening van de kandidaat huurder. Intern, en via een professionele screeningstoets. We checken daarin zaken als eventuele eerdere huurbetalingsachterstanden, verhoogde risico’s op faillissement en de juistheid van het legitimatiebewijs.

Is de koper geschikt? Dan gaan we over tot een juridisch correcte huurovereenkomst. Daar zijn tal van varianten in, met allen voor-en-tegens. De huurder is in beginsel goed beschermd, een weloverwogen keuze aangaande de vorm van de huurovereenkomst is geen overbodige luxe als verhuurder.

Wij begeleiden u er graag bij. Zullen we het gesprek aan gaan?

Beheer. Soms willen verhuurders het beheer zelf uitvoeren. Dat is natuurlijk goed mogelijk. In veel gevallen wordt echter gekozen het beheer uit handen te geven. De verhuurder, u in deze, wordt dan ontzorgt. Zo zorgen wij voor zaken als periodieke huurverhogingen, periodieke inspecties, tijdige opzegging van verhuurperiodes en contractaanpassingen. Maar ook alledaagse zaken zoals het contact met huurders bij eventuele vragen, gewenst overleg of klachten. Is er iets kapot, zoals bijvoorbeeld een C.V.-ketel, en moet het vervangen worden? Wij hebben een groot netwerk en kunnen het vaak snel en voordelig laten uitvoeren. U kunt doorgaan met uw eigen activiteiten en vertrouwen op een gedegen beheer van uw onroerend goed. Uiteraard houden wij u constant op de hoogte.