header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

Ons team staat voor u klaar!

De combinatie tussen innovatie en ervaring is de dagelijkse spil binnen WBos Makelaars. Ons team creëert samen met onze cliënten een optimaal resultaat. Samen succesvol van te koop naar verkocht. Dat is de essentie, al sinds 1948. 

Saskia van Dijk

Saskia van Dijk

Saskia van Dijk

Optimaal ondersteunen bij de verkoop of aankoop van een woning en creatief meedenken in dit proces, dat is mijn kracht. Een huis kopen of verkopen is voor veel mensen een emotionele gebeurtenis en daarom is het belangrijk dat zij daar goed in begeleid worden. Persoonlijk en met de nodige aandacht.

Willem Schmitz

Willem Schmitz

Willem Schmitz

De combinatie van mijn ervaring en de jonge innovatie van ons kantoor, de resultaten die we daar mee boeken: daar ben ik enorm trots op. Al vanaf 1984 ben ik actief in de woningmarkt van Zuid-Kennemerland, mijn passie voor wonen in deze omgeving is ongelooflijk groot.”

Sjors ten Hacken

Sjors ten Hacken

Sjors ten Hacken

De tijd nemen voor onze klanten. Voor mij heel belangrijk in het vak makelaardij. Daardoor leer ik onze klanten kennen en kan ik hen goed adviseren. De basis voor die succesvolle verkoop of aankoop.”

Wouter de Vries

Wouter de Vries

Wouter de Vries

Een optimale dienstverlening realiseren, zonder op de voorgrond te treden: dat is mijn rol in ons team. We werken voor het woongenot van onze klant, dat is onze visie.”

Stagiair(e)

Stagiair(e)

(Afstudeer) Stagiair(e)

Wij geloven in de kracht van de nieuwe generatie binnen onze organisatie. Want studenten zitten vol energie, ambitie en vragen zich af of zaken niet slimmer, beter of sneller kunnen. Herken jij jezelf hierin? Dan hebben wij mogelijk voor jou een ideale stage-opdracht! Lees snel verder voor meer details.”