waardebepaling
huis

Waardebepaling huis: een professioneel maar beknopt rapport. Misschien wilt u gewoon weten wat de waarde van uw woning is. Voor bijvoorbeeld een eventueel voorgenomen verkoop of voor intern (familiair) gebruik. In sommige gevallen volstaat dan een indicatie van een plaatselijke makelaar.

Neem contact op

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

waardebepaling huis: Snel, betrouwbaar en discreet

Wij kunnen u daarin voorzien van een professioneel maar beknopt rapport. Hierin zetten wij uiteen welke waarde wij reëel achten en waarom. Eigenlijk gewoon een klein taxatierapport voor als een uitgebreid NWWI rapport niet nodig is.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Haarlem

werkwijze bij een waardebepaling

Onze makelaar stemt eerst alle opdrachtvoorwaarden met u af voor volledige transparantie. Vervolgens zal de makelaar bij u langskomen om de woning op te nemen. Hierbij wordt grondig gekeken naar verschillende aspecten. Denk hierbij aan de algehele staat van onderhoud, de hoeveelheid vierkante meters maar ook bijvoorbeeld de ligging. Tijdens deze opname zullen ook foto’s genomen worden welke de makelaar bij terugkomst kan raadplegen tijdens het schrijven van de waardebepaling.

Neem contact op
Toch een gevalideerde waardebepaling huis

toch een gevalideerde waardebepaling huis?

Is het toch belangrijk dat het taxatierapport gevalideerd is voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag? Dan bieden wij u graag onze NWWI Taxatie aan. Lees hier meer over dit type taxatie.

NWWI taxatie

verhuisvoornemen?

Heeft u de waardebepaling huis echter nodig voor een eventueel verhuisvoornemen? Dan komen wij liever vrijblijvend bij u langs en doen wij u graag een verkoopvoorstel. Dat is helemaal gratis en wij kunnen u dan meteen aangeven welke aanpak wij voor specifiek uw woning zouden willen hanteren.

Maak een afspraak
Verhuisvoornemen

plaatselijke en gecertificeerde kennis

Door onze plaatselijke en gecertificeerde kennis is de waardebepaling altijd goed. Eigenlijk gewoon wat u van een familie-makelaarskantoor mag verwachten. Voor een waardebepaling huis, op korte termijn en tegen een scherp tarief, kunt u zeker bij ons terecht. Contact ons team. Bepalen wij binnenkort de waarde van uw woning?

Ook benieuwd naar onze onze unieke 3-huizen-formule, Verkoopmakelaar service of Aankoopmakelaar service?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars