NWWI
Taxatie

Een NWWI Taxatie is een specifieke taxatie vorm welke u in enkele gevallen nodig heeft op verzoek van een geldverstrekker. Heeft u een gevalideerd NWWI taxatierapport nodig? Deze kunnen wij op korte termijn tegen een scherpe vergoeding voor u uitvoeren.

Neem contact op

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

wanneer een NWWI Taxatie

Een NWWI Taxatie is een specifieke taxatie vorm welke u veelal nodig heeft bij het aanvragen, overzetten of wijzigen van een hypothecaire financiering. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties welke inzicht geven in de wijze waarop de NWWI getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Dit geeft geldverstrekkers de zekerheid waar zij naar op zoek zijn.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Haarlem

wie mogen een NWWI Taxatie uitvoeren

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich aanmelden bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en daarmee een NWWI taxatie uitvoeren. De eisen welke gesteld worden hangen onder andere samen met het up-to-date hebben van de opleidingseisen, het hebben afgesloten van adequate verzekeringen en volledige onafhankelijkheid wanneer de taxatie uitgevoerd wordt. Allemaal zaken welke bijdrage aan een zeer betrouwbaar rapport.

Neem contact op

werkwijze voor een NWWI Taxatie

Onze NWWI taxateur stemt eerst alle opdrachtvoorwaarden met u af voor volledige transparantie. Vervolgens taxeert de taxateur de woning, waarna het het NWWI het rapport valideert (keurt). Dit instituut ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens zeer specifieke richtlijnen is opgesteld en altijd onafhankelijk wordt goedgekeurd alvorens het rapport naar de aanvrager gestuurd kan worden. Zo garanderen wij heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties welke inzicht geven in de wijze waarop de NWWI getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Maak een afspraak
Werkwijze voor een NWWI Taxatie

plaatselijke en gecertificeerde kennis

Door onze plaatselijke en gecertificeerd kennis is het NWWI rapport altijd goed. Eigenlijk gewoon wat u van een familie-makelaarskantoor mag verwachten. Voor een NWWI taxatie, op korte termijn en tegen een scherp tarief, kunt u zeker bij ons terecht. Contact ons team. Taxeren wij binnenkort uw woning?

Ook benieuwd naar onze onze unieke 3-huizen-formule, Verkoopmakelaar service of Aankoopmakelaar service?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars