Eigenlijk woont u nog heerlijk, maar zou u best willen verkopen als zich iemand aandient. Of wellicht wilt u graag verkopen, maar wilt u niet dat het aan “de grote klok hangt”. Een stille verkoop kan dan uitkomst bieden.

Allereerst willen we aangeven dat ons reguliere verkoopproces de voorkeur geniet. Op die manier halen we écht het onderste uit de kan en weten we zeker dat we de gehele markt bereiken. Het blijft immers een vraag / aanbod werking. Maar de situatie kan om iets anders vragen.

Hoe werkt een stille verkoop? De titel zegt het eigenlijk al. Wij houden uw aanbod / uw woning “stil”, op een aantal serieuze kandidaat kopers na. Vanuit ons grote regionale netwerk “horen” we veel. Door goed te luisteren en actief mee te denken, slagen we erin verschillende wensen met elkaar te matchen. En zo kan het goed zijn dat wij uw woning, zonder publiekelijkheid, succesvol verkopen.

Daarnaast kan u ook besluiten om voor een middenweg te gaan. We kunnen bijvoorbeeld uw woning alleen aanmelden in het makelaars uitwisselingssysteem. Overige onlinekanalen zoals Funda laten we dan achterwegen. Zo komt uw woning wel onder de aandacht van (aankoop)makelaars en hun woningzoekenden, maar niet bij uw buurman die dagelijks Funda afstruint.

Wat u ook wenst, we vinden vast een passende manier. Wij zijn uiteindelijk de partij waar de vraag binnenkomt, maar ook het aanbod. En uiteraard kunnen we na een stille verkoop altijd nog besluiten het ‘reguliere’ traject op te starten.

Zullen we gewoon het gesprek aan gaan?