SPAARNEBORGH / zorgeloos wonen op een prachtige locatie

 

Het is misschien wel één van de meest bekende appartement complexen uit deze regio, ‘Spaarneborgh’, ook wel ‘de Apenrots’ genoemd.

In 1974-1978 zijn deze representatieve terrasappartementen gebouwd, onder begeleiding van onder andere ons makelaarskantoor. Sindsdien zijn wij daar altijd betrokken bij gebleven en zijn wij daarmee hét aanspreekpunt voor bewoners van – en geïnteresseerden in Spaarneborgh.

Van origine is het gebouwd als woonalternatief voor bewoners uit deze regio welke samen of alleen nog in een ruim gezinshuis wonen. Tot de dag van vandaag is dit de voornaamste doelgroep en lijkt het geliefder dan ooit. En terecht, want de appartementen zijn heerlijk ruim, hebben een royaal terras en vaak een fantastisch uitzicht. Over de haven, vaarwater of de weilanden. Uniek in Heemstede en omgeving! En laten we eerlijk zijn: het is heerlijk zorgeloos wonen.

Bent u ook geïnteresseerd in een appartement binnen dit complex? Neem dan gerust contact op met ons team. Wij zijn de specialist en kunnen u informeren over bijvoorbeeld:

– de verschillende type appartementen
– de verscheidene liggingen binnen het complex
– de staat van de Vereniging van Eigenaars
– de prijsniveaus én het (toekomstige) aanbod

Ook op de Spaarneborgh website is veel leuke en nuttige informatie over het Spaarneborgh complex te vinden. Drinken wij binnenkort een kopje koffie?

wbos makelaars / Spaarneborgh Specialisten