Wij geloven in Schalkwijk.

En jij waarschijnlijk ook. Terecht, want dit gedeelte van Haarlem is binnen de regio ideaal gelegen. Dichtbij de binnenstad van Haarlem, vlakbij het strand en verder heeft het een perfecte verbinding naar Amsterdam en Schiphol.

Binnen ons team hebben Jeroen en Sjors een specialisme in de woningmarkt van Schalkwijk. In de afgelopen jaren is hier een sterke opkomst van starters op de woningmarkt, ook zien onroerend goed beleggers de potentie van dit deelgebied. Dit geeft Schalkwijk een enorme ‘boost’. De toekomstplannen vanuit de gemeente zijn dan ook prachtig. De potentie van Schalkwijk wordt gezien, iets waar wij uiteraard heel blij van worden.

De doelgroepen die in deze regio komen wonen kennen wij eigenlijk door en door. Dit maakt voor ons het werk nog leuker tijdens de bezichtigingen en zorgt tegelijkertijd ook voor een fijn gevoel bij de kijker. Met als resultaat? Een goede verkoop van je woning.

Wij geloven in Schalkwijk en benaderen het met veel enthousiasme. Veel kandidaat kopers weten ons dan ook te vinden.

De werkwijze van Jeroen en Sjors en hun enthousiaste verkoopaanpak waarbij de verkoper goed betrokken blijft, heeft er onder andere voor gezorgd dat wij binnen deze regio al een bekend aanspreekpunt zijn geworden.

Jeroen Reijnen

Sjors ten Hacken

Momenteel actief in