header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

Recensies

WBos Makelaars is dagelijks met veel betrokkenheid bezig voor haar cliënten. Wij gaan voor een optimaal resultaat, dag in dag uit.
Aan het einde van een verkoop- en/of aankooptraject vragen wij onze cliënten een vrijblijvende korte beschrijving te geven over hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Veel cliënten delen graag hun mening met u. Onderstaand vindt u enkele actuele recensies van hen!

Zeer ter zake kundig en erg accuraat waardoor wij snel met verkoper tot overeenstemming kwamen. Juist door snel te reageren en op tijd een passend voorstel te doen heb ik dit pand aan kunnen kopen. Een 9!
Rollandstraat 24 te Haarlem, als aankoopmakelaars
WBos Makelaars is zeer capabel en klantgericht. Prettige begeleiding, zowel bij de verkoop van mijn oude huis (en de aanmelding voor tussentijdse verhuur onder de leegstandswet) als de aankoop van mijn nieuwe huis. Ze hebben een compleet dienstenpakket. Ze staken met kop en schouders boven de rest uit door de perfecte prijsstelling (ook weer zowel bij koop als verkoop), de snelle interactie en de proactieve benadering. Deskundigheid: 10. Lokale marktkennis: 9. Prijs/kwaliteit: 10. Service en begeleiding: 10.
Korte Herenstraat 11 zwart te Haarlem, als verkoopmakelaars
Ik zou deze makelaar aanbevelen en geef een 10!
Lange Herenvest 60 te Haarlem, als aankoopmakelaars
Een mooi huis op een moeilijke locatie is een probleem. Dat vraagt een actieve en creatieve aanpak. Makelaardij Bos heeft dat gebracht, niet alleen middels de directe en persoonlijke begeleiding van aspirant kopers, maar ook door een prima en vernieuwde mediapresentatie. Volhouden, goed en direct communiceren ook als de verkoop op zich laat wachten zijn eigenschappen welke wij hogelijk hebben gewaardeerd. Wij waarderen dit kantoor met een 9.
Herenweg 203 te Heemstede, als verkoopmakelaars
Het team van WBos makelaars, onder leiding van Willem Schmitz, heeft ons uitstekend geholpen in de aankoop van ons huis. Mede dankzij hun begeleiding hebben we een goed beeld van de regio de regio Zuid-Kennemerland kunnen vormen om uiteindelijk het ideale huis te selecteren in Heemstede. Daarna hebben we op basis van hun ``intelligence`` op het juiste moment en tegen de juiste voorwaarden kunnen schakelen, met een uniek resultaat. Het team acteerde pro-actief met duidelijk advies. Een 9!
Johannes Vermeerstraat 24 te Heemstede, als aankoopmakelaars
Keurige presentatie en flexibel, ook tegenover kandidaat kopers. Ik zou deze makelaars aanbevelen en geef een 8.
Linge 85 te Heemstede, als verkoopmakelaars
Verzorgde en goede presentatie. Goede begeleiding en klantvriendelijk. Goede opvolging met als resultaat snelle verkoop tegen de gewenste prijs. Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie en beoordeel de begeleiding met een 9,0.
Blekersvaartweg 72 A te Heemstede, als verkoopmakelaars
Ik heb halverwege de periode dat mijn huis te koop stond een minder prettige samenwerking gehad met mijn toenmalige contactpersoon bij deze makelaar. Dit heb ik uitgesproken met het makelaarskantoor, die deze situatie ten zeerste betreurde. Uiteindelijk hebben wij tot op het laatst een prima samenwerking gehad. Ik kreeg Sjors als contactpersoon die goed bereikbaar was. Bij vragen kon ik altijd terecht via de whats app en vrijwel direct had ik dan antwoord. Zelfs in de weekenden of avonduren kon ik langs deze weg bij hem terecht. Hij heeft veel verstand van zaken en is goed op de hoogte van de markt en ik heb ook echt het gevoel gehad dat hij er voor mij als verkoper was en dus mijn belangen goed behartigde. Ik geef uiteindelijk een 9,3!
Scholtenlaan 78 te Heemstede, als verkoopmakelaars
Zeer professioneel en behulpzame makelaar. Persoonlijke aanpak en adviezen waren aangepast op onze persoonlijke situatie. Wij geven een 9,5.
Anjelierstraat 16 te Haarlem, als aankoopmakelaars
Met de ervaring van bijna 13 jaar geleden weer voor WBos Makelaars gekozen. Binnen 1 week heeft Bos in functie van aankoopmakelaar ons derde huis aangekocht en ons tweede huis verkocht. Binnen één week, we geloven het nog steeds niet. Snel tot zaken komen, ga dan naar WBos Makelaars. Je huis verkopen doe je met plezier, dankzij het goede advies en persoonlijke contact met Sjors en Willem. Wanneer zien we elkaar weer, je kijkt er bijna naar uit weer te mogen verhuizen met de heren van WBos Makelaars!
Bronsteeweg 39 te Heemstede, als verkoopmakelaars
Wij zijn erg tevreden met Willem van WBos Makelaars. Hij kent de markt en zijn collega-makelaars in Heemstede erg goed en is erg vriendelijk en behulpzaam. Met zijn hulp hebben wij uiteindelijk een fors bedrag kunnen besparen! Wij zouden WBos Makelaars dan ook van harte aanbevelen. Wij geven deze makelaar een 10!
Zandvoortselaan 154 te Heemstede, als aankoopmakelaars
Voor de verkoop van onze woning hebben wij WBos Makelaars benaderd. Dit resulteerde in een prettig persoonlijk contact, goed advies, altijd terugkoppeling na bezichtigingen en uiteindelijk de gewenste verkoop tegen een goede prijs. De hele begeleiding tot aan de afhandeling bij de notaris is geheel naar onze wens verlopen!
Rijnlaan 2A te Heemstede, als verkoopmakelaars
Onze ervaring met Willem Schmitz van WBos Makelaars is erg goed. Met name regio's Heemstede-Aerdenhout kent hij zeer goed en weet ze op de juiste waarde te schatten. Niet zo verbazend dus dat wij na een goed advies en de juiste promotie ons huis snel hebben kunnen verkopen! Met een prijs waar verkoper zeer tevreden over kan zijn.
Valkenburgerlaan 4C te Heemstede, als verkoopmakelaars
Op schaal van 10 geef ik Bos een 8. Jullie waren goed voorbereid (ook met onderzoek aan het begin), waren altijd goed bereikbaar en antwoorde vlot als wij vragen hadden. Dank aan Willem en Sjors.
Hendrik Peeperkornstraat 21 te Heemstede, als verkoopmakelaars
Onze makelaar Willem was telefonisch meestal goed bereikbaar en was altijd bereid te luisteren. De verwachtingen waren optimaal, mede door eerdere zeer positieve ervaringen in het verleden met deze makelaar. Hij dacht met je mee en was daarin flexibel en niet star. Gaf goede adviezen en was kritisch t.a.v. kwaliteit en leefbaarheid van de appartementen, die we bezichtigd hebben. Wij geven onze makelaar een 9!
Bartoklaan 105 te Heemstede, als aankoopmakelaars
Zeer prettig contact ik zou dit kantoor zeker aanraden bij familie en/of kennissen. Het zeer deskundige plan van aanpak heeft geleid dat de woning binnen een week was verkocht. Een 9,3!
Gasthuislaan 141 te Haarlem, als verkoopmakelaars
Wij zochten een oude karakteristieke woning. WBos makelaars was zeer deskundig in het beoordelen van de bouwkundige staat van de woning(en) en in het inschatten van mogelijke verbouwkosten. Wij beoordelen deze aankoopbegeleiding met een 8,5!
Santpoorterstraat 15 te Haarlem, als aankoopmakelaars
WBos makelaars heeft deze leuke woning voor mij gevonden en we zijn er twee keer samen naartoe gegaan. Verder hebben zij heel spoedig een bouwtechnische keuring en een goede taxatie voor mij georganiseerd. Daarnaast hebben zij een aantaal notarissen aan me doorgegeven en heel snel alle gegevens aan mijn keuze doorgestuurd. Ook de onderhandeling voor de koopprijs is heel snel en goed gelopen. Ik beoordeel WBos Makelaars met een 9,3!
Romeinlaan 59 te Heemstede, als aankoopmakelaars
Het contact met de makelaar verliep vanaf het begin tot het eind uitstekend. De wederzijdse communicatie was heel helder en duidelijk, de bereikbaarheid en de snelheid van werken waren voortreffelijk. Ik wilde erg graag een appartement in de Spaarneborgh aankopen, maar het aanbod in dat geliefde complex was niet groot. Toch lukte het om een geschikt appartement te vinden met daarbij de aantekening dat er sprake was van veel achterstallig onderhoud. Het was daarom uiterst belangrijk de juiste aankoopprijs te bedingen teneinde een uitgebreide renovatie op een verantwoorde wijze financieel mogelijk te maken. Deze uitdaging heeft mijn makelaar met zijn enthousiasme en vakbekwaamheid op een uitstekende wijze opgepakt en uiteindelijk is er een koop gesloten waar alle partijen tevreden mee zijn. Ik zou WBos makelaars te Heemstede zeker aanbevelen bij vrienden of familie. Een 9,3!
Offenbachlaan 62 te Heemstede, als aankoopmakelaars
Sjors ten Hacken is een zeer capabele makelaar. Hij heeft een goed overzicht van de markt in Haarlem en omgeving. Ook is hij bijzonder vriendelijk en altijd bereikbaar. Een 9,5.
Sterrebosstraat 58 te Haarlem, als aankoopmakelaars
Bos makelaar heeft ons een zeer goede en vriendelijke service gegeven. Ze reageren heel snel op vragen en verzoeken Ze denken goed mee en komen met passende oplossingen. Goede onderhandelaars. Je wordt volledig ontzorgd. Een professionele makelaardij met een persoonlijke benadering. Nogmaals bedankt voor de snelle afhandeling. Ik raad iedereen deze makelaar aan. Al met al geef ik deze makelaars een 8,3.
M. Vaumontlaan 19 te Heemstede, als verkoopmakelaars
Wij geven deze makelaar een 8,3! Zeer tevreden zijn wij met WBos Makelaars, die niet alleen de verkoop van ons huis, maar ook de aankoop van ons nieuwe huis hebben gedaan. Ze zijn deskundig en servicegericht. We hebben prettig en persoonlijk contact gehad met Willem en Sjors. Ik zou deze makelaar zeer waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden of familie.
Strawinskylaan 33 te Heemstede, als verkoopmakelaars
Correct geadviseerd en bijgestaan en tevens erg duidelijk wat wij konden verwachten met deze samenwerking. Mee geweest met alle bezichtingen en ons alles verteld wat wij moesten weten. Zeer tevreden! Wij geven een 8.5 en zouden deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie!
Vredelaan 19 te Hillegom, als aankoopmakelaars
Ons huis is al verkocht! Met dank aan Sjors ten Hacken en Willem Schmitz van Bos Makelaars. Top makelaars met oog voor kopers en verkopers! Nu wordt het nog even spannend waar wij wonen gaan...
Jan van Goyenstraat 26B te Heemstede, als verkoopmakelaars
Zeer prettig contact, vlot en verstand van zaken. Weet goed wat er leeft in Heemstede en omgeving. Al jarenlange samenwerking. Wij zouden deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie en geven een 9.
Coby Riemersmalaan 23 te Heemstede, als aankoopmakelaars
Wij geven WBos Makelaars een 8,3 en zouden deze makelaars aanbevelen bij vrienden of familie. Deze makelaar heeft ons uitstekend geholpen met het bepalen van het type woning dat voor ons nodig is, en het maken van een juiste investeringsbeslissing hierom heen.
Hugo de Vriesplein 4 te Heemstede, als aankoopmakelaars
WBos Makelaars heeft mij geholpen bij een gerichte aankoop. De bereikbaarheid van het kantoor is uitstekend en uiteindelijk hebben zij voor mij een prachtig onderhandelingsresultaat bereikt. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie. Ik geef een 9!
Lindenlaan 14 te Heemstede, als aankoopmakelaars
Wij danken WBos Makelaars voor de goede samenwerking en jullie vakkundige benadering. Het is snel gegaan en daar zijn wij dankbaar voor!
Burgemeester van Lennepweg 30 te Heemstede, als verkoopmakelaars