Your search results

Van den Vondellaan 23 te Driehuis NH

€ 420.000 k.k.
Van den Vondellaan 23, ,
Toevoegen aan favorieten
Te koop

TOEKOMSTIG WOONGENOT

Ontzettend charmant. Prachtige jaren-30 details. Een heerlijke tuin. En een overdosis aan mogelijkheden. Dit charmante halfvrijstaande woonhuis biedt de ultieme basis om jouw eigen droomhuis te creëren. Maak een ultieme combinatie van authentiek en modern.

LOOP JE VISUEEL MEE?
– Parterre: Een uiterst charmante uitstraling, een voortuin en een oprijd pad voor meerdere auto’s. We lopen langs de erker naar de karakteristieke voordeur. Wat meteen opvalt in de hal zijn de vele authentieke details welke bewaard zijn gebleven: jaren-30 wandtegeltjes, een granito vloer en prachtige paneeldeuren. Via de hal doorgang naar het toilet, kelderkast, keuken en living. De living is v.v. veel raampartijen, een charmante erker en twee karakteristiek marmeren schouwen. De keuken is dicht, v.v. granito vloer en staat in verbinding met de bijkeuken.

– Eerste verdieping: Via de trap met authentieke balustrade naar de overloop, waar vanuit doorgang tot twee ruime slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is bijzonder groot en heeft twee riante raampartijen. De achterslaapkamer is eveneens ruim en staat in verbinding met het balkon over de volle breedte. De badkamer is qua formaat eveneens goed.

– Tweede verdieping: Vaste trap naar een volwaardige verdieping. Thans bevindt zich hier één slaapkamer en een ruime voorzolder.

MOGELIJKHEDEN IN OVERVLOED
Deze woning biedt een overvloed aan mogelijkheden. Om een idee hiervan te geven is bij de foto’s een ‘verbouw idee’ van de parterre verdieping toegevoegd. Uiteraard zijn hier veel varianten mogelijk. Net zoals de tweede verdieping, waar d.m.v. een dakapel een riante verdieping gerealiseerd kan worden.

GOED OM TE WETEN
– De woning is aan een renovatie toe, maar biedt bijzonder veel mogelijkheden
– Bij de foto’s een ‘verbouw idee’ parterre, diverse andere varianten mogelijk
– Opgemeten via NEN2580 richtlijnen, meetrapport aanwezig
– Zonnige privacy-volle tuin met zij-achterom
– Documentatie op te vragen via ons team

KOM JE OOK KIJKEN?
We proberen je een zo goed mogelijk beeld te geven. Toch zegt een bezoek het meeste. Proef de woning en kom langs, onze makelaars nemen graag de tijd om je een rondleiding te geven.

WBos Makelaars

Brochure_Van den Vondellaan 23_ DriehuisNH_WBos

Documents
Adres: Van den Vondellaan 23
Stad:
Area:
Postcode:: 1985BA
Land: Netherlands
Property Id : 11271
Prijs: € 420.000 k.k.
Property Size: 116 m2
Property Lot Size: 233 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1934
Garages: `0
Oprijlaan: Ja
Tuin
Oprijlaan
Perceel
Perceel
begane grond
begane grond
eerste verdieping
eerste verdieping
tweede verdieping
tweede verdieping
verbouw idee
verbouw idee

WBos Makelaars

Innovatief en betrokken makelaarsteam
0235290080
info@WBosmakelaars.nl

Contact Me