De huidige markt biedt mooie kansen voor de (kleine) belegger. Soms is een pand op slopershoogte maar staat het op een unieke locatie. Of soms is het pand relatief groot voor de buurt en is het goed op te splitsen in meerdere woningen.

Kopen, (splitsen,) verbouwen, verkopen of verhuren zijn dan aspecten welke beleggingstechnisch interessant kunnen zijn. Zeker als de juiste mensen het voor u kunnen verbouwen.

Maar welke panden zijn nu echt interessant, hoe wordt u daarvan koper en op welke manier kunt u dit pand markttechnisch gezien het beste verbouwen? En aan welke bouwkundige en juridische haken-en-ogen dient u eigenlijk te denken? Het lijkt heel mooi, dat is het vaak ook, maar niet eenvoudig.

Ons familie makelaarskantoor staat bekend om de affiniteit op het gebied van vastgoedinvesteringen. Onze specialisten zijn hiermee letterlijk dagelijks actief in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en omgeving. We kennen zo’n beetje iedere mogelijke situatie en delen graag deze kennis met onze cliënten. Wij willen het gesprek met u aangaan. U ook met ons?