header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

Over WBos Makelaars

 

De combinatie tussen innovatie en ervaring is de dagelijkse spil binnen WBos Makelaars. Ons team creëert samen met onze cliënten een optimaal resultaat. Samen succesvol van te koop naar verkocht. Dat is de essentie, al sinds 1948. 

ONZE DIENSTVERLENING
In onze dienstverlening draait het niet enkel om de stenen, de wensen daarachter staan centraal. Onze makelaars worden periodiek bijgeschoold op het gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is in huis, aangevuld door veel ervaring. Samen bereikt men meer, is ons uitgangspunt. Daarom werken wij in teamverband en wordt de cliënt op transparante wijze bij het proces betrokken. Samen met één doel: het realiseren van het gewenste resultaat. Onze cliënten zijn tevreden. U straks ook?

ZUID-KENNEMERLAND. SINDS 1948
WBos Makelaars is sinds 1948 gevestigd in Zuid-Kennemerland en behoort daarmee tot één van de langst bestaande makelaarskantoren in deze regio. Decennia lang houdt W. Bos Makelaars zich dagelijks bezig met makelen binnen Zuid-Kennemerland. Onze kennis over de verschillende woningen en doelgroepen is mede hierdoor zeer groot, wat erin resulteert dat wij vraag en aanbod optimaal kunnen laten samenkomen. Een schat aan ervaring, welke wij feilloos combineren met de meest nieuwe ontwikkelingen.

OP DE KOFFIE?
U heeft inmiddels een indruk van WBos Makelaars. Toch weet u nog niet alles over deze dienstverlening. Daarom nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvend informatief gesprek. Maak gerust een afspraak via onze chatfunctie, bel of mail. Wij helpen u graag!

 

heemstede