VACATURE / COMMERCIËLE BINNENDIENST met marketing affiniteit  

Team wbos is op zoek naar versterking als aanvulling op ons groeiende familie-makelaarskantoor!

Herken jij jezelf in onderstaande?
/ jij wilt werken in een jong, gedreven en groeiend team
/ jij levert hoogwaardige kwaliteit, bent stressbestendig en denkt in oplossingen
/ jij bent super sociaal, collegiaal, laagdrempelig en houdt van ‘mensen werk’
/ jij bent een creatieve social media tijger en hebt voortdurend nieuwe marketingideeën

Jij bent de rots in de branding en behoudt binnen het kantoor het overzicht. Verder geef je proactieve ondersteuning aan de makelaars, laat je het gehele administratieve proces van aan- en verkoop goed verlopen en draag je zorg voor het plannen/opvolgen van afspraken met cliënten, fotomomenten, etc. Daarnaast heb je alle ruimte voor het bedenken en creëren van originele social media en marketing campagnes.

Onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband van ca 24 uur, maar alternatieven zijn ook bespreekbaar. Daarnaast zoeken wij het liefst iemand met al (een beetje) ervaring in de makelaardij of een hele snelle leerling.

Even iets over ons:
‘Gewoon. Heel goed.’ Dat is onze dienstverlening, sinds 1948. Wij zijn de vertrouwde naam en tegelijkertijd de frisse nieuwkomer. Aan massawerk doen wij niet, ons team neemt de tijd, houdt korte lijnen en waakt ervoor dat wij altijd ver vooroplopen. Want we makelen omdat we van mensen, woningen en deze prachtige omgeving houden. Heel gewoon vinden wij, en toch een beetje bijzonder. Ons team bestaat uit doeners en daar is alle ruimte voor. Samen bouwen we aan onze gemeenschappelijke toekomst en zijn de persoonlijke groeikansen groot. Wij zitten vol met plannen en zoeken iemand die met ons team verder wil bouwen. Want de toekomst heeft veel moois te bieden! Ontmoet ons team!

Solliciteren
Herken jij jezelf hierin en wil jij met team wbos bouwen aan een perfecte makelaarsbeleving en een mooie gezamenlijke toekomst? Stuur dan jouw CV + persoonlijke toelichting naar Sjors van ons team.

sjors@wbosmakelaars.nl / 0630068353

* jouw sollicitatie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld