VACATURE MAKELAAR / (K)-RM(T) 

Team wbos is op zoek naar versterking als aanvulling op ons groeiende familie-makelaarskantoor!

Herken jij jezelf in onderstaande?
/ jij wil werken in een jong, gedreven en groeiend team
/ jij hebt een ‘makelaars van morgen’ mentaliteit
/ jij levert hoogwaardige kwaliteit, bent stressbestendig en denkt in oplossingen
/ jij bent super sociaal, laagdrempelig en houdt van ‘mensen werk’
/ jij bent een echte plaatselijke specialist en woont in deze mooie omgeving

De voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband, maar parttime is ook bespreekbaar. Daarnaast zoeken wij een makelaar met de volgende titel: K-RM(T) / RM(T)

Even iets over ons:
‘Gewoon. Heel goed.’ Dat is onze dienstverlening, sinds 1948. Wij zijn de vertrouwde naam en tegelijkertijd de frisse nieuwkomer. Aan massawerk doen wij niet, ons team neemt de tijd, houdt korte lijnen en waakt ervoor dat wij altijd ver vooroplopen. Want we makelen omdat we van mensen, woningen en deze prachtige omgeving houden. Heel gewoon vinden wij, en toch een beetje bijzonder. Ons team bestaat uit doeners en daar is alle ruimte voor. Samen bouwen we aan onze gemeenschappelijke toekomst en zijn de persoonlijke groeikansen groot. Wij zitten vol met plannen en zoeken iemand die met ons team verder wil bouwen. Want de toekomst heeft veel moois te bieden! Ontmoet ons team!

Solliciteren
Herken jij jezelf hierin en wil jij met team wbos bouwen aan een perfecte makelaarsbeleving en een mooie gezamenlijke toekomst? Stuur dan jouw CV + persoonlijke toelichting naar Sjors van ons team.

sjors@wbosmakelaars.nl / 0630068353

* jouw sollicitatie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld