VACATURE / MAKELAAR (A-RMT of K-RMT) ZUID-KENNEMERLAND

Wij zoeken een talentvolle assistent of kandidaat makelaar. Iemand die ambitieus tegenover de toekomst staat en binnen ons team het beste uit zichzelf wil halen.

Herken jij jezelf in onderstaande?
/ jij bent energiek, ambitieus en nauwkeurig
/ jij wil werken in een jong en gedreven team
/ je bent een echt ‘mensen mens’ en bent communicatief sterk
/ je bent thuis in omgeving Heemstede-Haarlem-Bloemendaal
/ je bent (bijna) in het bezit van een A-RMT of K-RMT diploma

Bij ons ben je niet zomaar een makelaar. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Samen met ons team kun jij je focussen op de kwaliteit van jouw werk, i.p.v. de kwantiteit. Daarnaast voorzien wij een prachtige toekomst voor onze makelaardij, waarin ook voor jou diverse kansen zullen liggen. Wij staan open voor zowel full time als part time dienstverband.

Even iets over ons:
‘Gewoon. Altijd goed.’ Dat is onze dienstverlening, sinds 1948. Wij zijn de vertrouwde naam en tegelijkertijd de frisse nieuwkomer. Aan massawerk doen wij niet, ons team neemt de tijd, houdt korte lijnen en waakt ervoor dat wij altijd ver vooroplopen. Want we makelen omdat we van mensen, woningen en deze prachtige omgeving houden. Heel gewoon vinden wij, en toch een beetje bijzonder. Ons team bestaat uit doeners en daar is alle ruimte voor. Samen bouwen we op een leuke manier aan onze gemeenschappelijke toekomst en zijn de persoonlijke groeikansen groot. Wij zitten vol met plannen en zoeken iemand die met ons team verder wil bouwen. Want de toekomst heeft veel moois te bieden!  Ontmoet ons team!

Solliciteren
Herken jij jezelf hierin? Stuur dan jouw CV + persoonlijke toelichting naar Sjors van ons team.

sjors@wbosmakelaars.nl / 0630068353

* jouw sollicitatie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld