Het plaatselijke familiemakelaarskantoor

Sinds 1948. We zijn één van de langstbestaande makelaarskantoren in deze regio en dat willen we graag blijven. Daarom leveren we kwaliteit welke boven verwachting ligt. Gecreëerd door een stukje beleving en een hoop kennis. Ons team wordt periodiek bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is in huis. Aangevuld met een ontzettend grote motivatie om gewoon heel goed werk te leveren. Fijn uitgangspunt toch?

Sjors ten Hacken

Wat een feest om de volgende generatie te zijn binnen ons familie-makelaarskantoor. Zo’n sterke historie hebben en tegelijkertijd werken met een team van morgen. Het geeft een enorme kick dat we zoveel positieve reacties over onze manier van werken krijgen. Gewoon, door vol voor onze cliënten te gaan en altijd drie stappen voorop te lopen. Lange termijnwerk: dat vind ik het mooiste uitgangspunt bij ons.

Klik op de video voor een korte kennismakingsfilm.

Dorien Hollemans

Ik ben werkzaam als beëdigd makelaar en taxateur bij team wbos. Inmiddels ben ik al 15 jaar met veel plezier actief in deze mooie omgeving. Een heerlijke plek om te wonen én te werken. Met mijn deskundigheid en enthousiasme leg ik de focus op wat voor onze cliënten echt belangrijk is. Altijd betrokken en betrouwbaar. Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Jeroen Reijnen

Ik ben de jonge generatie makelaar in deze omgeving, dat is op zichzelf al heel leuk! Ik voel me hier helemaal thuis, geboren in Haarlem en getogen in Heemstede. Ik ken de mensen en de huizen, dat bij elkaar brengen is super leuk. Iedere dag is anders, één ding is iedere dag hetzelfde: we gaan vol voor onze cliënten. Ik ga dan ook iedere dag met ontzettend veel plezier aan de slag!

Klik op de video voor een korte kennismakingsfilm.

Barbara Ebbeling De Poorter

Als Office Manager ben ik de schakel tussen ons team en de cliënt. Zowel in direct contact met onze cliënten als op de achtergrond laat ik alles graag vlekkeloos verlopen, zodat wij als team onze cliënten geheel kunnen begeleiden en ontzorgen. Of het nu een verkoop, aankoop of vastgoedproject betreft. Volledige aandacht kunnen geven voor een persoonlijk contact maakt dit werk extra leuk! Ik heb er ontzettend veel plezier in!

Klik op de video voor een korte kennismakingsfilm.

Charlotte Jongebloet

Mijn tekst volgt snel!

Wouter de Vries

Wat vind ik het leuk om samen met mijn broer de volgende generatie te mogen zijn binnen dit mooie makelaarskantoor. Eigenlijk ben ik altijd met één belangrijke vraag bezig: hoe kunnen we nog beter worden voor onze cliënten? Ikzelf ben niet iedere dag in dit vak actief, dat is dan ook precies mijn meerwaarde binnen ons team. Ik kijk net iets “neutraler” naar wat we goed doen maar ook wat we juist beter kunnen doen. Eigenlijk met één been in het veld van onze cliënt, en één been in het veld van ons team: dat is best wel uniek. Wij zijn een makelaarskantoor zoals jij het als cliënt graag zou willen zien, dat vind ik fantastisch.

Willem Schmitz

Ik ben al zo’n 35 jaar makelaar in deze omgeving. De kennis die je in de loop van die jaren opdoet is bijzonder groot, er zijn mij waanzinnige aantallen verkopen, aankopen en taxaties gepasseerd. Inmiddels is mijn zoon, Sjors, in deze makelaars voetsporen getreden en is ons familie-makelaarskantoor een volgende generatie ingeslagen.

Ik ben niet meer vol actief, maar de senior van ons jonge en gedreven team. Die meerwaarde nog altijd kunnen leveren is een eer, maar vooral bijzonder leuk! Want makelaar, dat blijf je altijd. Ik zet me dan ook nog altijd met veel passie in voor onze cliënten! Gewoon, omdat het heel leuk is.

Sinds
1948
Geholpen klanten
20000
Medewerkers
7 and counting