het
familie-makelaarskantoor

Sinds 1948. We zijn één van de langstbestaande makelaarskantoren in deze regio en dat willen we graag blijven. Daarom leveren we kwaliteit welke boven verwachting ligt. Gecreëerd door een stukje beleving en een hoop kennis. Ons team wordt periodiek bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is in huis. Aangevuld met een ontzettend grote motivatie om gewoon heel goed werk te leveren. Fijn uitgangspunt toch?

Verkoopmakelaar

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

liever iets minder

Liever iets minder klinkt misschien raar maar dat vinden wij echt. Wij hebben liever iets minder huizen tegelijkertijd in de verkoop zodat wij veel meer tijd kunnen besteden aan de huizen die wij in de verkoop hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat door meer aandacht tijdens het gehele proces uw huis beter wordt verkocht of uw nieuwe thuis beter wordt aangekocht. Persoonlijke aandacht is niet alleen een term die wij gebruiken maar wij hebben daadwerkelijk onze werkwijze daar op aangepast. Kijk voor meer details naar onze 3-huizen-formule.

Neem contact op
Makelaar Haarlem

een huis kopen is gevoel

Een huis kopen is voor een groot deel gebaseerd op het gevoel. In de ruim 70 jaar dat wij in dit vak zitten is het aantal mensen dat een huis gekocht heeft omdat het zo goed voelde enorm. Wij denken dat door op dit gevoel in te spelen wij uw huis succesvoller kunnen verkopen. In al onze communicatie over de huizen die wij mogen verkopen staat het gevoel en de unieke aspecten van de woning centraal. Bekijk onze verkoopstrategie en 3 fase marketing plan voor meer details over deze manier van promoten.

Verkoopmakelaar
Makelaar Haarlem - Woningaanbod

meer dan eens

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droom thuis kunnen vinden. En door onze werkwijze willen wij een dusdanig positieve indruk bij u achterlaten dat u ons over tig jaar weer benadert als u toe bent aan de volgende stap. Wij hopen u meer dan eens van dienst te kunnen zijn. Lange termijn werk, zoals een echt familiebedrijf betaamt! Fijn uitgangspunt toch?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars