header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

Over WBos Makelaars

Het plaatselijke familie-makelaarskantoor.
Wij kiezen niet voor kwantiteit, voor massa. Liever nemen we voor u de tijd, houden we korte lijnen en waken we ervoor dat we altijd 3-stappen vooroplopen. En dat ziet u terug in onze resultaten. Voor u, onze cliënt. Heel gewoon vinden wij. En toch een beetje bijzonder.

Kwaliteit zeker.
We zijn één van de langstbestaande makelaarskantoren in deze regio en dat willen we graag blijven. Daarom leveren we kwaliteit welke boven verwachting ligt. Gecreëerd door een stukje beleving en een hoop kennis. Ons team wordt periodiek bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is in huis. Aangevuld met een ontzettend grote motivatie om gewoon heel goed werk te leveren. Fijn uitgangspunt toch?

De plaatselijke makelaar. Sinds 1948.
Decennia lang houdt ons familie-makelaarskantoor zich dagelijks bezig met makelen binnen Zuid-Kennemerland, sommige woningen hebben we al 5 keer verkocht. Onze kennis over de verschillende woningen en daarbij samenhangende doelgroepen is mede hierdoor heel groot, wat erin resulteert dat wij vraag en aanbod optimaal kunnen laten samenkomen. Een schat aan ervaring, welke wij feilloos combineren met de meest nieuwe ontwikkelingen. 

Maak alvast kennis met ons team!