Your search results

Ons team

Met wie drinkt u binnenkort een kopje koffie?

We zijn de plaatselijke specialist, dat waren we en dat blijven we. Dankzij een ongelooflijk professioneel, enthousiast en persoonlijk team. We houden allemaal van een kopje koffie, het delen van onze woningkennis en natuurlijk een gezellig praatje. U ook?

Sjors ten Hacken

Wat een feest om de volgende generatie te zijn binnen ons familie-makelaarskantoor. Zo’n sterke historie hebben en tegelijkertijd werken met een team van morgen. Het geeft een enorme kick dat we zoveel positieve reacties over onze manier van werken krijgen. Gewoon, door vol voor onze cliënten te gaan en altijd drie stappen voorop te lopen. Lange termijnwerk: dat vind ik het mooiste uitgangspunt bij ons. 

Olivier Vuursteen

Bezig zijn met al die leuke woningen in deze omgeving, maar vooral met mensen. En daar echt serieus de tijd voor kunnen nemen, want dat maakt het vak ongelooflijk leuk en bijzonder! En wat komt dit het resultaat, de kwaliteit, ten goede. Met zo’n leuk en jong team werken maakt dit werk nog leuker!

Barbara Ebbeling De Poorter

Als Office Manager ben ik de schakel tussen ons team en de cliënt. Zowel in direct contact met onze cliënten als op de achtergrond zie ik het als mijn taak om alles vlekkeloos te laten verlopen, zodat wij als team onze cliënten geheel kunnen begeleiden en ontzorgen. Of het nu een verkoop, aankoop of vastgoedproject betreft. Volledige aandacht kunnen geven voor een persoonlijk contact maakt dit werk extra leuk! Ik heb er ontzettend veel plezier in!

Jeroen Reijnen

Ik ben de jonge generatie makelaar in deze omgeving, dat is op zichzelf al heel leuk! Ik voel me hier helemaal thuis, geboren in Haarlem en getogen in Heemstede. Ik ken de mensen en de huizen, dat bij elkaar brengen is super leuk. Iedere dag is anders, waarin ik wel nog altijd een hoop bij leer. Eén ding is iedere dag hetzelfde: we gaan vol voor onze cliënten. Ik ga dan ook iedere dag met ontzettend veel plezier aan de slag! 

Willem Schmitz

Ik ben al zo’n 35 jaar makelaar in deze omgeving. De kennis die je in de loop van die jaren opdoet is bijzonder groot, er zijn mij waanzinnige aantallen verkopen, aankopen en taxaties gepasseerd. Inmiddels is mijn zoon, Sjors, in deze makelaars voetsporen getreden en is ons familie-makelaarskantoor een volgende generatie ingeslagen. Ik ben niet meer vol actief, maar de senior van ons jonge en gedreven team. Die meerwaarde nog altijd kunnen leveren is een eer, maar vooral bijzonder leuk! Want makelaar, dat blijf je altijd. Ik zet me dan ook nog altijd met veel passie in voor onze cliënten! Gewoon, omdat het heel leuk is. 

Wouter de Vries

Wat vind ik het leuk om samen met mijn broer de volgende generatie te mogen zijn binnen dit mooie makelaarskantoor. Eigenlijk ben ik altijd met één belangrijke vraag bezig: hoe kunnen we nog beter worden voor onze klanten? Ikzelf ben niet iedere dag in dit vak actief, dat is dan ook precies mijn meerwaarde binnen ons team. Ik kijk net iets “neutraler” naar wat we goed doen maar ook wat we juist beter kunnen doen. Eigenlijk met één been in het veld van onze klant, en één been in het veld van ons team: dat is best wel uniek. Wij zijn een makelaarskantoor zoals jij het als klant graag zou willen zien, dat vind ik fantastisch.