Ons NWWI taxatierapport
Altijd goed, snel en scherp.

Heeft u een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig? Deze kunnen wij op korte termijn tegen een scherpe vergoeding voor u uitvoeren. En door onze plaatselijke en gecertificeerd kennis is het NWWI rapport altijd goed. Wat u van een familie-makelaarskantoor mag verwachten.

Wat is een NWWI taxatie? Veelal wordt een NWWI taxatierapport gebruikt voor bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek of een verlenging daarvan. De geldverstrekker / bank kan dan vragen om een NWWI gevalideerd rapport. Enkel daarvoor gecertificeerde taxateurs kunnen dit uitvoeren. Onze NWWI taxateur taxeert de woning, waarna het Nederlands Woning Instituut (het NWWI) het rapport valideert (keurt). Dit instituut ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens zeer specifieke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de NWWI getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Voor een NWWI taxatie, op korte termijn en tegen een scherp tarief, kunt u zeker bij ons terecht. Bel ons team. Taxeren wij binnenkort uw woning?