Your search results

Doe eens wat anders en ga voor een botanische kerstboom!

Geplaatst door WBos Makelaars op 12 december 2017
| 0

Doe eens wat anders en ga voor een botanische kerstboom!

 

Heerlijk! Het is weer december! Sinterklaas is weer terug naar Spanje dus we kunnen weer lekker ‘los’ gaan met de kerstversiering! Er zijn dit jaar weer een hoop trends op kerstgebied: de industriële kerstboom, de winterse boom in zachte pasteltinten, de klassieke kerstboom…

 

 

Maar de allerleukste trend vinden wij toch wel de Botanische kerstboom!

 

We zien deze stijl al een tijdje als woonstijl, maar nu kunnen we er ook in de decembermaand niet meer omheen. Groen is hip! De botanische kersttrend combineert allerlei echte planten en kunstplanten met groene ballen en diverse decoraties die geïnspireerd zijn op de natuur. Eikeltjes, echte takken, planten in macraméhangers en ga zo maar door.

 

 

Superleuk zijn ook deze glazen ballen met een klein kerstakje erin. Je kunt variëren met verschillende soorten groen. Denk bijvoorbeeld aan Prviflora, Pinus, Nobilis, Eucalyptus en meer mooie winterse takken. De volledige DIY vind je op VTwonen.nl.

 

 

Je hoeft trouwens niet perse een botanisch interieur te hebben om voor de botanische kerstboom te kiezen. De boom past ook heel goed in een modern industrieel interieur en kan ook bijvoorbeeld ook prima in een landelijke woning. Stuur jij ons een foto van jouw botanische kerstboom?  “Jungle bells rock!”