dé makelaar
in Aerdenhout

U zoekt een makelaar in Aerdenhout. Om uw huis te verkopen. Uzelf juist te oriënteren op een huis in Aerdenhout of om uw huidige woning te laten taxeren. Ons familie makelaarskantoor is sinds 1948 gevestigd op de grens van Heemstede en Aerdenhout. Een schat aan ervaring met een altijd vooruitstrevend team.

Maak kennis met onze makelaar Sjors ten Hacken. Een geboren en getogen makelaar én opgegroeid in Aerdenhout. Een echte plaatselijke specialist, hij kent de huizen en de mensen. Wilt u uw woonwensen met Sjors bespreken? Neem geheel vrijblijvend contact op via 023 – 529 00 80 of stuur een e-mail. Een gesprek levert u altijd iets op.

3 Huizen formule

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uitgelichte woningen

verkoop uw huis met een makelaar in Aerdenhout

Wie kan uw huis beter verkopen dan een plaatselijke makelaar in Aerdenhout. De locatie is hier als geen andere plaats van doorslaggevend belang. Midden in het duinachtige groen en tegelijkertijd in het hart van de randstad. Hier verkoop je zoveel meer dan het huis alleen.

De koper van uw huis bevindt zich niet per definitie om de hoek. Het is voor uw woning daarom van extra groot belang dat u nadenkt hoe u deze koper bereikt. Wij doen dit door inzet van ons sterke netwerk en door gebruik van slimme data.

Doordat ons team mede bestaat uit data analisten, weten wij data slim in te zetten. Op deze manier bereiken wij uw koper doelgericht, of deze zich nu om de hoek, in Amsterdam of bijwijzen van spreken in Tokio bevindt.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Heemstede

authentieke makelaar in Aerdenhout

Tijdens de bezichtigingen werken wij als een authentieke makelaar. Met kennis van zaken en met persoonlijke aandacht. Want dan verkoop je pas echt, in de positieve zin van het woord. Wij kennen de omgeving uit eigen ervaring en weten deze feilloos over te brengen op de kandidaat-koper. Met als doel: terecht verliefd worden op uw huis én de plek.

Ook uw huis doordacht verkopen? Plan een afspraak in met onze makelaar in Aerdenhout.

Maak een afspraak
Makelaar in Aerdenhout Woningaanbod

oriënteren met een makelaar in Aerdenhout

Geen huis is hier hetzelfde. Dit weet Sjors, onze makelaar in Aerdenhout, als geen ander. Hij kent de huizen én de mensen. En dus ook wat er in de nabije toekomst te koop komt of in de ‘stille verkoop’ staat. Zolang dat discreet en relevant is, deelt hij deze informatie tijdig met zijn cliënten.

Op deze manier vindt u effectief uw droomhuis en bent u met ons de algemene markt zomaar een stapje voor. Het is de authentieke rol van een plaatselijke makelaar, wij geloven er heilig in.

Maak een afspraak

droomwoning gevonden?

Natuurlijk werken wij in onze aankoopbegeleiding ook met de meest modernste technieken. Op real time basis ontvangt u als aankoopcliënt relevant aanbod vanuit de gehele woningmarkt. Aanbod van onszelf en van andere makelaars. Voordat het op publieke websites zoals Funda staat of überhaupt komt.

Tijdens bezichtigingen zijn wij uw partner. Wij kennen de huizen, de bouwperiodes en de percelen. Zo ook de voor- en de tegens. De huidige waardes en de lange termijn verwachtingen. Is het huis op uw levensfase geschreven? Dan volgt een vlijmscherpe biedingsstrategie. Dat kan in de vorm van effectief overbieden of juist in een scherpe onderhandeling. Wij komen samen met u tot een doordachte strategie, voor het moment dat het er echt toe doet. Met als doel dat u koper wordt, jarenlang woongenot tegemoet gaat en ooit in de toekomst weer bij ons familie makelaarskantoor terugkomt om uw huis te verkopen. Lange termijnvisie, heel gewoon en toch bijzonder.

Maak een afspraak
Aankoopmakelaar Aerdenhout

wonen in Aerdenhout

Aerdenhout is niet zomaar een locatie. Als je het goed bekijkt is het één van de meest unieke locaties in Nederland. Vanaf de lucht gezien is het als een bos in de randstad. Op een duin rug tegen de kust en de stad Haarlem aan.

Sommige villa’s zijn onzichtbaar vanaf de weg. Sommige staan statig te stralen. Weer anderen staan in sfeervolle buurten. Klassiek vooroorlogs of juist architectonisch modern. Allemaal met een eigen karakter, onvergelijkbaar en dus uniek.

Nog in de oriënterende fase? Plan een dag en ervaar het Aerdenhoutse bijvoorbeeld vanaf de fiets. Ga naar de sfeervolle winkelstraat bij ‘Heemstede / Aerdenhout’, fiets door de schitterende lanen, wandel bij Naaldenveld, kijk bij hockeyclub Rood-Wit en ga tot slot heerlijk eten op het strand of in de historische binnenstad van Haarlem. Let op: waarschijnlijk bent u verkocht.

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars