dé nieuwe makelaar
in Nieuw-Vennep

wbos makelaars: makelaar Nieuw-Vennep. De frisse nieuwkomer met een vertrouwde naam. Als familie makelaarskantoor hebben we een persoonlijke benadering en een altijd vooruitstrevende aanpak. Want we willen de beste zijn en blijven in ons vak. Benieuwd wat wbos makelaars voor u kan betekenen? Bespreek vrijblijvend wat Amir van Bommel voor u kan betekenen. Hij is opgegroeid in de Haarlemmermeer en staat in de startblokken om u met zijn team van dienst te zijn. Maak een afspraak via 0252 – 250 651 of stuur meteen een e-mail.

3 Huizen formule

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uitgelichte woningen

familie-makelaarskantoor Nieuw-Vennep

Wij zijn een makelaarskantoor met een hele eigen kijk op de promotie en de verkoopstrategie van uw woning. Onze makelaars in Nieuw-Vennep weten dat iedere plek en iedere woning haar eigen unieke aspecten heeft. Het creëert het gevoel van een huis. En juist dat gevoel weten wij goed over te brengen bij potentiële kopers. Dat gaat doelgericht, doormiddel van onze slimme data, ijzersterke marketing en persoonlijke betrokkenheid. Het resulteert in een goede verkoopopbrengst én een prettige samenwerking. Voor ons heel normaal, dat doen we namelijk al sinds 1948. Ontmoet een verkoopmakelaar voor uw woning.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Nieuw-Vennep

uw woning speelt de hoofdrol

Vooruitstrevend zijn wij ook in de manier van presenteren van uw woning. Iedere woning krijgt bij ons haar eigen unieke film, afgestemd op de specifieke eigenschappen van het huis. Een doordachte professionele video, in plaats van een eenvoudige slideshow of  woningtour. Onze makelaars spelen niet zelden een hoofdrol in deze films om het net even wat persoonlijker te maken en om de unieke eigenschappen nog beter te benadrukken. Deze aspecten worden naast de film ook subtiel in de tekst verwerkt en ook in de fotorapportage is het belangrijk om deze aspecten zorgvuldig te benadrukken.

Maak een afspraak
Makelaar in Nieuw-Vennep Woningaanbod

slim gebruik van internet

De koper van uw woning oriënteert zich gegarandeerd op internet. Het is daarom extra belangrijk dat wij zorgen dat uw woning gevonden wordt. Wij begrijpen de platforms en weten hoe wij uw woning daar het beste op kunnen promoten. Ieder platform, van Funda tot Instagram, kan het beste op een specifieke manier worden benaderd. Dit is afhankelijk van het doel van de promotie, het device waarop het platform over het algemeen bekeken wordt en het tijdstip waarop men op deze platformen kijkt. Wij weten van elk van deze kanalen exact wat juist wel en wat juist niet werkt. Dit monitoren wij voor iedere woning om een zo groot en relevant mogelijk bereik te hebben. Zo kan het zijn dat uw koper uw woning vindt, terwijl die oorspronkelijk nog in een andere woonplaats aan het zoeken was. Wij vergroten dus eigenlijk uw markt, want wij zijn voor uw woning niet alleen makelaars, maar ook marketeers.

Maak een afspraak

makelaar Nieuw-Vennep

Onze doelgerichte en effectieve promotiestrategie is een belangrijk deel van de verkoop van uw woning. Deze effectieve promotie heeft pas echt effect als uw woning ook de volle aandacht krijgt van ons team! Volle aandacht geven houdt in dat je keuzes moet maken. Wij kiezen daarom om kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Dit houdt in dat wij slechts 3 huizen tegelijkertijd in de verkoop nemen. Waarom 3? Omdat wij weten dat wij met 3 huizen alle woningen dezelfde aandacht en passie kunnen geven. Dit noemen wij onze 3 huizen formule. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat door de pure focus op uw huis, uw huis beter en sneller wordt verkocht. Daarmee zijn we een echte meerwaarde voor u.

3 huizen formule
Makelaar in Nieuw-Vennep Woningaanbod
Woning kopen in Nieuw-Vennep.JPG

samen staan we sterk

Een aankoopmakelaar is in de huidige woningmarkt van grote toegevoegde waarde.  Het aanbod van woningen is zelden zo laag geweest en er snel bij zijn is daarom van extra belang. Onze actieve aankoopmakelaars in Nieuw-Vennep horen-en-zien veel, hebben een schat aan kennis en zitten boven op de markt.  Ook in deze tijden lukt het om een woning voor de markt of onder de verwachte prijs te kopen.

U brengt samen met onze aankoopmakelaars uw woonbehoefte in kaart en inventariseren gezamenlijk uw financiële mogelijkheden. Een koper met een duidelijke woonwens en bewustzijn van haar/zijn financiële mogelijkheden maakt in deze krappe woningmarkt meer kans.

Maak een afspraak

droomwoning gevonden?

Als we dan uw droomwoning hebben gevonden? Dan volgt vanzelfsprekend een eerlijk advies. Onze aankoopmakelaars zullen een gedegen marktonderzoek doen zodat zij een doordachte en effectieve biedingsstrategie kunnen volgen. Wij willen immers dat u jarenlang woongenot tegemoet gaat. Dan weten wij zeker dat u over enkele jaren weer bij ons terugkomt als u uw woning wilt verkopen. Lange-termijnwerk, zo doen onze aankoopmakelaars dat al sinds 1948. Dat geeft toch een fijn gevoel? Ook geïnteresseerd in onze diensten en aanbod in Heemstede, Haarlem, Bennebroek of Hoofddorp?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars