uw makelaar
in Hoofddorp

Onze makelaars in Hoofddorp zijn het beste te beschrijven als een vertrouwde naam en tegelijkertijd de frisse nieuwkomers. Ons familie-makelaarskantoor wordt al sinds 1948 gewaardeerd. Waarom? Als u het ons vraagt: gewoon door altijd hoge service te leveren, tegen een normaal tarief. Heel gewoon en toch een beetje bijzonder.

Onze makelaar voor Hoofddorp, Amir van Bommel is de specialist voor de omgeving. Hij is hier geboren en getogen. Heeft een breed netwerk en een schat aan makelaarservaring. Vrijblijvend uw woonwensen bespreken? Maak een afspraak via 0252 – 250 651 of stuur meteen een e-mail.

3 Huizen formule

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uitgelichte woningen

makelaar Hoofddorp

Ons makelaarskantoor wordt gezien als een frisse nieuwkomer. Niet alleen doordat wij recentelijk onze nieuwe vestiging voor Hoofddorp hebben geopend, maar juist ook door onze speciale en onderbouwde aanpak! Gedreven door passie, goede buurtkennis en een hele hoop data verkopen wij uw woning tegen de beste condities: onbetwist. Kom meer te weten over onze makelaars voor verkoop.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Hoofddorp

uw woning speelt de hoofdrol

Een woning is veel gevoel. Onze makelaars positioneren daarom uw woning door te focussen op het woongenot. Welke specifieke aspecten van uw woning en woonomgeving sluiten aan op de behoefte van de geïnteresseerden en hoe kunnen wij juist deze geïnteresseerden het beste bereiken? Met onze aanpak slagen wij hierin als geen ander. Want er is voor uw woning zoveel meer markt en dus potentieel beschikbaar dan alleen via Funda. Onze makelaars kijken verder en slimmer, dat ziet u terug in ons resultaat. Hoe wij dat weten? Meer dan 73 jaar ervaring in de regio en een gespecialiseerd team bestaande uit makelaars, marketeers en data-analisten. Maak kennis met ons team.

Maak een afspraak
Makelaar in Hoofddorp Woningaanbod

verkoopstrategie: 3 huizen formule

Wij werken met een duidelijke verkoopstrategie waarin ons 3 stappen marketingplan centraal staat bij de verkoop van uw woning. Verder vinden wij het belangrijk dat wij alle aandacht aan u en uw huis kunnen geven. Daarom kiezen wij voor kwaliteit boven kwantiteit. Dit houdt in dat wij slechts 3 huizen tegelijk in de verkoop nemen. Op die manier is volle passie en aandacht per woning gegarandeerd. Dit noemen wij onze 3 huizen formule. Wij zijn ervan overtuigd dat door de pure focus op uw woning, uw woning beter en sneller wordt verkocht. Zo weten wij zeker dat u onder aan de streep heel blij bent. En dat is weer goed voor ons, er is immers geen betere reclame dan een positieve cliënt!

3 huizen formule

uw aankoopmakelaar

Juist in de huidige woningmarkt is samenwerken met een actieve aankoopmakelaar ongelooflijk nuttig. Onze aankoopmakelaars in Hoofddorp zitten bovenop de markt, zij horen-en-zien veel en hebben een schat aan kennis. Samen bepalen we uw woonbehoefte en inventariseren we uw financiële mogelijkheden. Onze aankoopmakelaars weten precies wat er nodig is om uw droomwoning te vinden. Ook al staat deze woning nog niet op de markt. Als we dan uw droomwoning hebben gevonden? Dan volgt eerlijk advies, een gedegen marktonderzoek en een vlijmscherpe biedingsstrategie: we willen immers dat u succesvol aankoopt en jarenlang woongenot tegemoet gaat. Dan weten wij zeker dat u in de toekomst weer bij ons terugkomt en wij uw woning mogen verkopen. Lange-termijnwerk, zo doen onze aankoopmakelaars het al sinds 1948. Fijn uitgangspunt toch?

Maak een afspraak
Aankoopmakelaar Hoofddorp
Woning kopen Hoofddorp

drinken wij binnenkort een kop koffie?

We zijn één van de langst bestaande makelaarskantoren en dat willen we graag blijven. Daarom leveren we kwaliteit welke boven verwachting ligt. Gecreëerd door een stukje beleving en een hoop kennis. Ons team wordt continue bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is daarmee altijd in huis. Aangevuld met een ontzettend grote motivatie om gewoon heel goed werk te leveren.

Maak een afspraak

droomwoning gevonden in Hoofddorp?

Wilt u meer weten over onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars in Hoofddorp en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie samen. Of gaan we voor de champagne? Ook geïnteresseerd in onze diensten en aanbod in Heemstede, Haarlem, Bennebroek of Nieuw-Vennep?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars