dé makelaar
in Heemstede

Het is een groot compliment dat we het meest verkopende makelaarskantoor in Heemstede zijn. Dat is niet zomaar. Het is het resultaat van de kwaliteit welke wij als familie makelaarskantoor leveren sinds 1948. En de voortdurende drive om de beste te zijn én te blijven in ons vak.

Gaat u uw woning verkopen, wilt u een woning aankopen of uw huidige woning laten taxeren? Bel dan zeker even vrijblijvend ons team. U zult er geen spijt van hebben. Maak een afspraak via 023 – 529 00 80 of stuur meteen een e-mail.

3 Huizen formule

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uitgelichte woningen

makelaar Heemstede

Naast de woning zelf is de plek minstens zo belangrijk. Doordat onze makelaars woonachtig zijn en werken in Heemstede kennen wij deze plek als geen ander. Met veel plezier en volle overtuiging weten wij het woongenot over te brengen op toekomstige Heemstedenaren. En die zijn er veel. De grootste kopersgroep uit Heemstede komen uit respectievelijk Haarlem en Amsterdam. Door gebruik van slimme data en ijzersterke marketing brengen wij uw woning bij juist deze doelgroep extra onder de aandacht. Dat resulteert in een groot en nuttig bereik, zo weten onze makelaars zeker dat wij de gehele markt voor uw woning bereiken.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Heemstede

onze unieke 3-huizen-formule

We staan erom bekend: onze 3-huizen-formule. Wij geloven in volledige focus, alleen dan bereik je het beste resultaat. Daarom nemen wij nooit meer dan drie woningen tegelijkertijd in de verkoop. Gevolgd door een ijzersterk 3-fasen-marketingplan. Door onze innovatieve aanpak gericht op data bereiken wij uw koper gegarandeerd, waar die zich ook bevindt. Benieuwd naar dit unieke concept? Lees meer over onze 3-huizen-formule.

3 huizen formule
Makelaar in Heemstede Woningaanbod

slim gebruik van internet

Naast deze innovatieve benadering, staat ons familie makelaarskantoor bekend om ons authentieke karakter. Wij leveren de kwaliteit van een goede makelaar. Zo weten wij feilloos waar we het over hebben tijdens een bezichtiging en nemen wij ruim de tijd voor de kijker, ook al is het de twintigste. En als het op een gegeven moment gaat over waar de kinderen naar school kunnen gaan en hoe leuk de markt op woensdag is, weet je dat een plaatselijke makelaar in Heemstede écht het verschil maakt. Een woning is zoveel gevoel, daar hoort een mooi stukje mensenwerk bij. Heel gewoon en toch bijzonder. Vraag een verkoopgesprek aan.

Maak een afspraak

uw aankoopmakelaar

Heemstede is een heerlijke plek om te wonen. En dat is echt mogelijk. Ook al lijkt het in de huidige woningmarkt soms onmogelijk. Dat komt door een breed netwerk. Het kan daarom goed zijn dat wij al weten dat uw toekomstige woning binnenkort te koop komt. Daarnaast werken wij met een geavanceerd zoeksysteem. Op real time basis ontvangt u mogelijk geschikte woningen vanuit de hele markt, vaak voordat het op Funda staat.

Tijdens bezichtigingen geven wij u eerlijk advies. Over de buurt en over het huis. Immers kennen we iedere plek en vrijwel iedere woning. We vinden samen met u uw droomwoning. En wanneer wij die dan gevonden hebben volgt een vlijmscherpe biedingsstrategie en zorgen we ervoor dat u de woning ook daadwerkelijk aankoopt. Zonder te veel te betalen. Want als familie makelaarskantoor willen wij immers dat u jarenlang woongenot tegemoet gaat. En dat u in de toekomst weer bij ons terugkomt. Fijn uitgangspunt toch?

Maak een afspraak
Aankoopmakelaar Heemstede
Woning kopen Heemstede

wel of niet wonen in Heemstede?

Heemstede is een leuke plek om te wonen. Dat geldt natuurlijk ook voor omliggende plaatsen. Wat maakt Heemstede dan toch uniek en wat zijn de meest typerende kenmerken? Sjors gaat het u uitleggen.

“Allereerst is Heemstede groen. Of het nu een willekeurige buurt betreft of een verkeersader. Het staat vol met bomen. Een mooi voorbeeld is de Heemsteedse Dreef, een doorgaande weg en toch voorzien van brede middenberm met maar liefst 111 bijzondere bomen. Het is ook kenmerkend voor de bouwperiode van de meeste buurten in Heemstede, in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw, waar veel woningen ruim op hun erf werden gebouwd met tussen de woningen veel grasveldjes en sportpleintjes voor kinderen. Dat brengt ook weer het gevoel van ‘lucht’ om je heen, wij horen dit misschien wel als meest voorkomende reden om in Heemstede te gaan wonen.

Maak een afspraak

het winkelaanbod

Daarnaast heeft Heemstede leuke winkels. De voornaamste winkelstraat, Raadhuisstraat / Binnenweg, is meermaals uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Ruim anderhalve kilometer aan mooie winkels en goede horeca, waar je nog ontvangen en herkend wordt door de eigenaar zelf of hun extra betrokken collega’s. Datzelfde geldt voor de Jan van Goyenstraat en de winkelgalerij bij Heemstede / Aerdenhout. Daarnaast kunt u bij de meeste winkels met de auto parkeren voor de deur. Sommige winkels hebben daardoor klanten van heiden en ver.

Maak een afspraak
Het winkelaanbod in Heemstede

de omgeving

Het Groenendaalse Bos is overigens het grootste natuurgedeelte in Heemstede. Een uniek landgoed welke ooit is geschonken aan de gemeente en open is voor publiek. Hier kunt u eindeloos lopen en genieten van de mooie natuur. Tussen de bomen door lopen Schotse Hooglanders, ze grazen er rustig op los.

Natuurlijk heeft Heemstede nog veel meer, wat hierin nog onbelicht blijft. Net als alle omliggende plaatsen. Want in ‘no time’ bent u op het strand of in de historische binnenstad van Haarlem. In Heemstede vindt u rust en reuring tegelijk, dat vind ikzelf nog het meest bijzondere.” Wilt u meer weten? Plan een oriëntatiegesprek in!

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars