uw makelaar
in Haarlem

Al fietsend door de stad geeft het ons steeds weer een bevoorrecht gevoel dat wij makelaars in Haarlem zijn. Deze stad heeft zoveel mooie en bijzondere plekken om te wonen. Ons familie makelaarskantoor makelt met ongelooflijk veel plezier in deze regio. Als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar of taxateur: wij zijn thuis in Haarlem. Vrijblijvend uw wensen bespreken? Maak een afspraak via 023 – 529 00 80 of stuur meteen een e-mail.

3 Huizen formule

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uitgelichte woningen

makelaar Haarlem

Sinds 1948 zijn onze makelaars in Haarlem actief. Wij leveren de beste kwaliteit, tegen een normale vergoeding. Daarin kiezen wij niet voor massa-werk, maar voor kwaliteit. Voor een intensieve samenwerking met u als cliënt. Zo weten wij zeker dat wij het beste resultaat voor u behalen. Daarmee doen wij niet alleen u ontzettend veel plezier, maar ook onszelf. We weten namelijk zeker dat u in de toekomst weer met plezier bij ons terug komt. Lange-termijnwerk: heel normaal voor een familie makelaarskantoor en toch bijzonder in de markt.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Haarlem

dé 3-huizen-formule

Ons familie makelaarskantoor slaagt er in de meeste gevallen in onze woningen in Haarlem binnen 1 bezichtigingsweek te verkopen. Dat is niet zomaar. Wij geloven erin dat aandacht het verschil maakt. Daarom nemen wij nooit meer dan drie huizen in de verkoop. Gevolgd door ons 3-fasen-marketingplan. Een combinatie van goede voorbereiding, gebruik van slimme data en ijzersterke marketing. Door deze innovatie aanpak bereiken onze makelaars uw koper gegarandeerd, of deze zich nu in Haarlem, Amsterdam of Tokio bevindt. Benieuwd naar dit unieke concept? Lees meer over onze 3-huizen-formule.

3 huizen formule
Makelaar Haarlem - Woningaanbod

ons authentiek karakter

Naast onze innovatieve aanpak staat ons familie makelaarskantoor ook bekend om ons authentieke karakter. Zo nemen wij ruim de tijd voor kijkers tijdens bezichtigingen en weten wij vragen wél te beantwoorden. Doordat wij hier wonen of hebben gewoond, hebben wij een meer dan gemiddelde binding met de plek. Hoe leuk is het om een kijker vanuit Amsterdam te vertellen welke goede restaurants er zijn en hoe gezellig de wekelijkse markt op zaterdag is. Het is maar een klein voorbeeld hoe echt authentiek mensenwerk het verschil kan maken. De verkoopstrategie van onze makelaars staat als een huis. Benieuwd hoe wij binnen korte tijd bij uw woning een verkochtsticker kunnen ophangen? Plan dan meteen een vrijblijvend verkoopgesprek met ons team.

Maak een afspraak

onze makelaars vinden uw droom (t)huis

Wilt u ook een echte ‘Haarlemse mug’ worden? Met onze makelaars heeft u uw droomplek zo gevonden! Zelfs in de huidige woningmarkt. Bij onze aankoopmakelaars gaat het erom dat u een woning vindt waar u jarenlang woongenot tegemoet gaat. Want als wij daarin echt het verschil gemaakt hebben, komt u vast in de toekomst weer bij ons terug.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij daar een breed netwerk opgebouwd. Met elkaar horen en zien we ongelooflijk veel. Het kan daarom zomaar zijn dat onze aankoopmakelaars u op een woning attenderen, welke nog niet eens te koop staat. Daarnaast ontvangt u via onze slimme zoekersmodule op real time basis passend woningaanbod vanuit de hele markt. Vaak voordat het op publieke websites staat, zoals Funda.

Maak een afspraak
Aankoopmakelaar in Haarlem
Woning kopen Haarlem

het complete plaatje

Tijdens bezichtigingen voorzien onze aankoopmakelaars u van nuttige informatie. Bouwkundig (de staat van de woning), juridisch (bijvoorbeeld over een achterom of een Vereniging van Eigenaars) en markttechnisch (hoe ontwikkelt de waarde zich). Zo kunt u uzelf zorgeloos focussen op het gevoel bij de woning. Dat is misschien wel het allerbelangrijkste. Heeft u uw droomwoning gevonden? Dan volgt eerlijk advies en een vlijmscherpe biedingsstrategie. En hoe moeilijk het aankopen van een woning ook kan lijken in de huidige woningmarkt, het lukt ons heel goed! Ga de samenwerking aan!

Eerst uw huidige woning verkopen? Neem contact met ons op.

Maak een afspraak

een prachtige omgeving

Wij kunnen u een hoop vertellen over de prachtige en bijzondere plekken in Haarlem. Maakt u liever zelf eerst kennis met deze authentieke stad? Ga dan op avontuur met de wbos- fietstour. Via deze tour maakt u kennis met de prachtige stad Haarlem én de bosrijke en duinachtige omgeving. Vergeet u niet te stoppen bij ons voor een kleine pitstop? De koffie staat voor u altijd klaar! Bent u nog oriënterend naar uw droomwoonplaats? Maak kennis met vele andere mooie gebieden door de wbos- fietstour te doen in plaatsen zoals Heemstede, Nieuw-Vennep, Bennebroek of Hoofddorp.

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars