uw makelaar
in Bennebroek

Onze makelaars in Bennebroek zijn hier al actief sinds 1948. Dat zijn heel veel verkopen, aankopen en taxaties bij elkaar. Inmiddels is de huidige generatie van ons familie makelaarskantoor aan het roer. Een vertrouwde naam, met een vooruitstrevende manier van werken.

Benieuwd wat ons team voor u kan betekenen? Maak een afspraak via 023 – 529 00 80 of stuur ons direct een e-mail.

3 Huizen formule

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uitgelichte woningen

uw verkoopmakelaar

Het gezellige dorp Bennebroek heeft een fantastisch centrale ligging tussen bossen, duinen, strand en steden. Al wandelend door de winkelstraat proef je de gezelligheid van het dorp. Echte speciaalzaken en goede horecagelegenheden. Terwijl je jezelf op meerdere plekken in de natuur waant. Dit zijn slechts enkele kenmerken die onze makelaars haarfijn kunnen overbrengen op potentiële kopers.

En dat is belangrijk. Want de meeste kopers komen van buitenaf. Wij bereiken juist deze doelgroepen en brengen het gevoel van de plek én de unieke aspecten van uw huis bij hen over.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Bennebroek

makelaar Bennebroek

Hoe wij dat doen? Met meer dan 73 jaar ervaring en een gespecialiseerd team bestaande uit makelaars, marketeers en data-analisten. Wist u bijvoorbeeld dat 63% van de woningkopers in Bennebroek verhuist vanuit Haarlem en Heemstede?

Benieuwd wat onze aanpak voor u kan betekenen? Maak een afspraak met een van onze makelaars en laat u alles vertellen over onze unieke aanpak: de 3 huizen formule.

3 huizen formule
Makelaar in Bennebroek Woningaanbod

onze makelaars vinden uw droomwoning

Is uw droomwoning een karakteristiek appartement in het historische St. Lucia Klooster, een jaren-30 twee-onder-één kapwoning of juist een meer praktische en modernere jaren-70 woning? Wat het ook wordt, onze makelaars in Bennebroek vinden samen met u dat gewenste droomhuis!

Maak een afspraak

een lastige woningmarkt

De huidige woningmarkt is een lastige markt voor kopers. Door de schaarste in het aanbod en tegelijkertijd de grote vraag naar woningen in deze omgeving lijkt het soms onmogelijk om uw droomwoning te kunnen kopen. Samenwerken met een actieve aankoopmakelaar heeft juist in deze tijd grote toegevoegde waarde voor u. Onze aankoopmakelaars in Bennebroek zitten bovenop de markt, beschikken over eindeloze data, horen-en-zien veel en hebben uiteraard een berg aan ervaring. Hierdoor kan het zomaar zijn dat onze aankoopmakelaars u op een woning attenderen, welke nog niet op de markt staat. Daarnaast ontvangt u via onze slimme zoekersmodule op real time basis passend woningaanbod vanuit de hele markt. Vaak voordat het op publieke websites, zoals Funda, staat.

Maak een afspraak
Aankoopmakelaar in Bennebroek
Woning kopen in Bennebroek

de relatie met uw aankoopmakelaar

De relatie met uw aankoop makelaar is een vertrouwensrelatie, daarom besteden wij veel tijd in het leren kennen van u. Het is belangrijk om gezamenlijk uw woonbehoefte in kaart te brengen zodat onze makelaars in staat zijn uw droomwoning te herkennen, het liefst al voordat deze op de markt staat. Ook het inventariseren van uw financiële mogelijkheden is essentieel voor een succesvolle aankoop. Door vooraf goed te weten wat uw mogelijkheden zijn kunnen onze makelaars op het moment dat het erop aankomt snel en adequaat handelen.

Maak een afspraak

droomwoning gevonden?

Als we dan uw droomwoning hebben gevonden? Dan volgt er vanuit ons een eerlijk en oprecht advies gevolgd door een diepgaand marktonderzoek. Zijn we dan nog steeds overtuigd van uw droomwoning, dan volgt een actieve en effectieve biedingsstrategie. Zodat u de woning ook echt kunt aankopen. Ons doel is dat u jarenlang woongenot tegemoet gaat. Want dan weten wij zeker dat u over enkele jaren weer aan ons denkt als u uw woning wilt verkopen. Lange-termijnwerk, zo doen onze aankoopmakelaars dat al sinds 1948. Dat geeft toch een fijn gevoel?

Meer te weten komen over onze aankoop dienst?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars