dé makelaar
in Amsterdam

Zoekt u een gespecialiseerde makelaar in Amsterdam? Ons familie makelaarskantoor is al actief in de regio sinds 1948. Een makelaarskantoor dat het anders doet en daardoor betere resultaten haalt voor u. Benieuwd wat de huidige generatie van dit familie makelaarskantoor voor u kan betekenen?

3 Huizen formule

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uitgelichte woningen

uw verkoop makelaar in Amsterdam

Amsterdam, onze karakteristieke hoofdstad met een uitgebreid grachtennetwerk, smalle gevel- en grachtenhuizen en ruim 500km aan vrij liggende fietspaden. Nergens in de wereld is fietsen zo onlosmakelijk verbonden met een stad als in Amsterdam. Wat vinden wij het mooi om als makelaar in Amsterdam werkzaam te zijn.

Om uw woning te verkopen hebben wij een heel doordachte aanpak en filosofie. Want zelfs in deze markt maakt een goede verkoopmakelaar echt verschil bij de verkoop van uw woning. Wij kiezen ervoor om een select aantal huizen tegelijkertijd in de verkoop te doen. Dit doen wij om ieder huis de aandacht te kunnen geven die nodig is voor een fantastische verkoop. Ben je geïnteresseerd hoe deze methode precies in zijn werk gaat, kijk dan naar onze 3-huizen-formule.

3 huizen formule
Makelaar Heemstede

aankopen met Makelaar in Amsterdam

Is uw droomwoning een karakteristieke bovenwoning aan een van de grachten, een arbeiderswoning in de Jordaan of juist een praktische en modernere woning in Noord? Wat het ook wordt, onze aankoopmakelaars in Amsterdam vinden samen met uw dat gewenste droomhuis!

De huidige woningmarkt is een lastige markt voor kopers. Door het tekort aan aanbod, maar tegelijkertijd de zeer grote vraag naar woningen in Amsterdam lijkt het soms onmogelijk om een woning, laat staan uw droomwoning, te kunnen kopen. Samenwerken met een actieve aankoopmakelaar kan in deze lastige aankooptijd van grote toegevoegde waarde voor u zijn. Onze makelaars zitten bovenop de markt, beschikken over relevante data, weten precies wat er in de markt speelt en hebben uiteraard een berg aan ervaring. Hierdoor kan het zomaar zijn dat wij u op een woning attenderen voordat die überhaupt op de markt staat.

Daarnaast ontvangt u op real time basis passend woningaanbod vanuit de hele markt via onze slimme zoekersmodule. Vaak al voordat het op publieke websites, zoals Funda, staat.

Maak een afspraak
Makelaar in Amsterdam Woningaanbod

relatie tussen u en de aankoopmakelaar

De relatie tussen u en de aankoopmakelaar is gebaseerd op vertrouwen. Wij vinden het daarom ook belangrijk om tijd in deze relatie te stoppen zodat wij elkaar echt leren kennen. Het is daarnaast van belang dat wij gezamenlijk uw woonwensen en uw financiële mogelijke in kaart brengen. Door vooraf goed te weten wat uw mogelijkheden zijn kunnen onze makelaars op het moment dat het erop aankomt snel en adequaat handelen.

Maak een afspraak

droomwoning gevonden?

Als we dan uw droomwoning hebben gevonden? Dan volgt na een diepgaand onderzoek een eerlijk en oprecht advies. Zijn wij dan nog steeds overtuigd van uw droomwoning, dan volgt een actieve en effectieve biedingsstrategie. Zodat u de woning ook echt kunt aankopen. Ons doel is dat u een woning koopt waar u jarenlang woongenot tegemoet kan gaan. Want dan weten wij zeker dat u na enkele zeer fijne jaren weer aan ons denkt als u uw woning wilt verkopen. Lange-termijnwerk, zo doen wij dat al sinds 1948. Dat geeft toch een fijn gevoel?

Maak een afspraak
Aankoopmakelaar Amsterdam

zelf onze passie ervaren?

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met allen hun eigen specialisme. Veelal geboren, opgegroeid of woonachtig in deze omgeving en allemaal met een passie voor het vak. Bijscholing op het gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak is een standaard onderdeel van ons werk. Op die manier zorgen wij ervoor dat de meest actuele kennis altijd in huis is zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wilt u deze passie zelf ervaren? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken.

Ook geïnteresseerd in onze diensten en aanbod in Haarlem of Hoofddorp?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars