header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

Verhuur

Verhuren. Succesvol met WBos Makelaars

U wilt uw woning verhuren. Uiteraard tegen de beste condities. WBos Makelaars heeft alle facetten in huis om dat voor u te realiseren.

WBos Makelaars ondersteunt u volledig bij het realiseren van een succesvolle verhuur. Onze verhuurmakelaars vinden de geschikte huurders en nemen uw zorgen uit handen.

DE JUISTE HUURDER
Onze verhuurmakelaars vinden voor u de juiste huurder. Hiervoor maken wij gebruik van de meest mogelijke [online] kanalen. Geen huurder kan om uw woning heen. Eenmaal een potentieel geschikte huurder gevonden, voeren wij een deskundige screening uit. Dit kan intern, maar ook via de NVM Woontoets. Wij verhuren voor u graag aan betrouwbare huurders.

ADVIES OP MAAT
Voordat wij uw woning in de verhuur nemen, komen wij lang voor een persoonlijk gesprek. In dit vrijblijvende gesprek worden de mogelijkheden m.b.t. het verhuren van uw woning besproken. Uw belangen en wensen staan daarbij voorop. Aan de hand daarvan geven wij u een passend advies.

IN GESPREK
U heeft inmiddels een indruk van onze verhuurmakelaars. Toch weet u nog niet alles over deze dienstverlening. Daarom nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvend informatief gesprek. Maak gerust een afspraak via onze chatfunctie, bel of mail. Wij helpen u graag!

verhuurmakelaars

.

Tijdelijk verhuren. Succesvol met WBos Makelaars

Voor tijdelijke verhuur zijn verscheidene redenen. Wellicht wilt u uw woning voorlopig niet verkopen of heeft u juist te maken met een moeizame verkoop. Wat de reden ook is, tijdelijke verhuur kan in sommige gevallen een goede oplossing zijn.

Doordat het sterk verschilt per situatie is tijdelijke verhuur bij uitstek maatwerk. WBos Makelaars levert u maatwerk waarbij uw belangen en wensen centraal staan.

VERHUURMAKELAARS
Onze verhuurmakelaars weten precies wat er in deze specifieke huurmarkt speelt. Door deze optimale [plaatselijke] kennis te combineren met jarenlange ervaring en periodieke bijscholing, kunnen onze verhuurmakelaars u feilloos informeren over alle facetten rondom tijdelijke verhuur van uw woning.

DE JUISTE HUURDER
Onze verhuurmakelaars vinden voor u de juiste huurder. Hiervoor maken wij gebruik van de meest mogelijke [online] kanalen. Geen huurder kan om uw woning heen. Eenmaal een potentieel geschikte tijdelijke huurder gevonden, voeren wij een deskundige screening uit. Dit kan intern, maar ook via de NVM Woontoets. Wij verhuren voor u graag aan betrouwbare huurders.

IN GESPREK
U heeft inmiddels een indruk van onze verhuurmakelaars bij tijdelijke verhuur. Toch weet u nog niet alles over deze dienstverlening. Daarom nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvend informatief gesprek. Maak gerust een afspraak via onze chatfunctie, bel of mail. Wij helpen u graag!

verhuurmakelaars

Zorgeloos verhuren. Via de WBos Woontoets [NVM]

“Ik wil een betrouwbare huurder, zodat ik zorgeloos kan verhuren”

U wilt uw woning verhuren. Zodra u hiertoe besluit, wilt u natuurlijk weten of u een betrouwbare huurder heeft. Wij begrijpen dat. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt verhuren en dat u zoveel mogelijk zekerheid heeft. Daarom bieden wij u de WBos Woontoets (NVM). 

De WBos Woontoets (NVM) is een deskundige screening, speciaal ontwikkeld voor de vastgoedsector. Hiermee onderzoeken wij o.a. de identiteit en de kredietwaardigheid van een potentiële huurder.

Door middel van de WBos Woontoets (NVM) willen wij zoveel mogelijk voorkomen dat u in een situatie terecht komt waarin uw huurder bijvoorbeeld niet wil betalen, geld witwast of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelt. Ook werpen wij hiermee een blokkade op tegen personen die met valse legitimatiebewijzen illegale bewoning of hennepteelt opstarten. De WBos Woontoets (NVM) bestaat uit drie onderdelen:

ID-verificatie: alle typen identiteitsbewijzen (zowel uit Nederland als uit het buitenland) worden gecontroleerd op echtheid, vermist en gestolen
Creditcheck: informatie uit openbare bronnen over o.a. incasso, onroerend goed, telefoon, bedrijf, curatele en verhuizingen
Specifieke woonvragen: op basis van een aantal harde (controleerbare) en zachte (dossieropbouw) vragen worden mogelijke risicofactoren nagegaan

Wanneer wij een WBos Woontoets (NVM) uitvoeren, is het verplicht dat wij de persoon vooraf informeren. Binnen tien minuten is het eerste resultaat al bekend. Eventueel zal nader diepgaander onderzoek volgen.

DIGITAAL DOSSIER
Van iedere verificatie wordt een volledig digitaal dossier gemaakt. Hier kunnen op een later moment documenten aan toegevoegd worden. Documenten die in het dossier opgenomen kunnen worden zijn:

-Een kopie van de laatste drie salarisspecificaties
-Een kopie van de laatste drie loonstortingen
-Een verhuurdersverklaring
-Een acceptatieformulier
-Een werkgeversverklaring
-Een historisch uittreksel uit het GBA

GOED TE WETEN
Het is goed om te weten dat een WBos Woontoets (NVM) uitsluitend zal worden uitgevoerd in overleg met u, de verhuurder. Ook de potentiële huurder zal op de hoogte worden gebracht alvorens de toets zal volgen. 

IN GESPREK
Wilt u meer informatie over de WBos Woontoets? Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

Maak direct een afspraak via onze chatfunctie, bel of mail. Wij helpen u graag!

Maak een afspraak!


W BOS WOONTOETS

Een woning huren. Succesvol met WBos Makelaars 

Wellicht overweegt u een woning te gaan huren. Daaraan voorafgaand zult u specifieke afwegingen maken. WBos Makelaars vindt dat u tijdens dit proces een betrokken huurmakelaar verdient met actuele kennis en ruime ervaring.

Bij het huren van een woning komt veel kijken. U doet, wellicht zonder dat u dit weet, zaken in een ingewikkelde markt met vaak wijzigende regelgeving. Het kan dan verstandig zijn een huurmakelaar in de hand te nemen die alleen voor uw belangen opkomt en optimaal op de hoogte is van belangrijke aspecten.

HUURMAKELAARS
Onze huurmakelaars worden periodiek bijgeschoold op het gebied van [ver]huur. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied. Naast deze vakkennis speelt ook onze plaatselijke kennis een belangrijke rol in het uiteindelijke resultaat. Wij weten precies wat er speelt en kunnen u hierdoor optimaal adviseren.

MAATWERK
Bij huur kunt u ons inschakelen om de juiste woning voor u te vinden. Het is ook mogelijk dat u zelf al een woning op het oog heeft en graag begeleiding wenst bij de afwikkeling daarvan in beide gevallen leveren wij maatwerk. Maatwerk waar u uw voordeel mee kunt doen.

IN GESPREK
U heeft inmiddels een indruk van onze huurmakelaars bij huur. Toch weet u nog niet alles over deze dienstverlening. Daarom nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvend informatief gesprek. Maak gerust een afspraak via onze chatfunctie, bel of mail. Wij helpen u graag!

 

huur

.