VACATURE / MAKELAAR RM(T) of K-RMT  ZUID-KENNEMERLAND

De toekomst biedt veel kansen. Zeker in ons groeiend familie-makelaarskantoor!

Herken jij jezelf in onderstaande?
/ jij bent een plaatselijke woonspecialist in omgeving Heemstede-Haarlem-Bloemendaal
/ jij wil graag actief gaan ‘bouwen’ en mooie kansen voor jezelf creëren en oppakken
/ jij hebt oprechte passie voor het vak en wil een ultieme dienstverlening creëren
/ jij levert hoogwaardige kwaliteit, bent stressbestendig en denkt in oplossingen
/ jij wilt werken in een jong, gedreven en groeiend team
/ jij bent (bijna) in het bezit van een RM/RT diploma

Bij ons ben je niet zomaar een makelaar. Samen met ons team kun je echt maatwerk leveren, met de aandacht die onze cliënten verdienen. Bij ons kun jij je focussen op kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Daarnaast voorzien wij een prachtige toekomst voor onze makelaardij, waarin ook voor jou diverse kansen kunnen liggen. Wij hebben de voorkeur voor een full time dienstverband, maar deeltijd is ook zeker bespreekbaar.

Even iets over ons:
‘Gewoon. Heel goed.’ Dat is onze dienstverlening, sinds 1948. Wij zijn de vertrouwde naam en tegelijkertijd de frisse nieuwkomer. Aan massawerk doen wij niet, ons team neemt de tijd, houdt korte lijnen en waakt ervoor dat wij altijd ver vooroplopen. Want we makelen omdat we van mensen, woningen en deze prachtige omgeving houden. Heel gewoon vinden wij, en toch een beetje bijzonder. Ons team bestaat uit doeners en daar is alle ruimte voor. Samen bouwen we aan onze gemeenschappelijke toekomst en zijn de persoonlijke groeikansen groot. Wij zitten vol met plannen en zoeken iemand die met ons team verder wil bouwen. Want de toekomst heeft veel moois te bieden! Ontmoet ons team!

Solliciteren
Herken jij jezelf hierin en wil jij met team wbos bouwen aan een perfecte makelaarsbeleving en een mooie gezamenlijke toekomst? Stuur dan jouw CV + persoonlijke toelichting naar Sjors van ons team.

sjors@wbosmakelaars.nl / 0630068353

* jouw sollicitatie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld