Het familie-makelaarskantoor

Sinds 1948. We zijn één van de langstbestaande makelaarskantoren in deze regio en dat willen we graag blijven. Daarom leveren we kwaliteit welke boven verwachting ligt. Gecreëerd door een stukje beleving en een hoop kennis. Ons team wordt periodiek bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is in huis. Aangevuld met een ontzettend grote motivatie om gewoon heel goed werk te leveren. Fijn uitgangspunt toch?

Sjors ten Hacken

Sjors is creatief en ondernemend. Hij heeft feilloos in gedachte waar we als team heen willen en hoe we een makelaarskantoor van morgen zijn. Sjors is een geboren en getogen makelaar, als kleine jongen liep hij al op de zaak. Zijn studie-achtergrond is marketing, waarna makelaardij volgde. Daar lag altijd al de voorliefde. Sjors wordt gewaardeerd door zijn kennis, open houding en oplossingsgerichtheid. Daarnaast heeft hij een ijzersterk netwerk. Met Sjors heb je echt een partner aan je zijde!

Klik op de video voor een korte kennismakingsfilm.

Makelaar, marketeer, huidige generatie familiekantoor

Jeroen Reijnen

Jeroen is de nieuwe generatie makelaar van deze tijd. Open, betrokken en gedreven. Altijd bezig voor zijn cliënten en alleen het beste is goed genoeg. Jeroen is een bom aan positieve energie en het plezier in zijn vak straalt er van af. Geen wonder dat zijn cliënten met hem weglopen. Sinds zijn eerste makelaarsuren bouwt Jeroen mee aan wbos, onze aanpak zit in zijn bloed. Het is een echte ‘local’, geboren in Haarlem en getogen in Heemstede. Hij kent de huizen en de mensen. Bij Jeroen wil je jouw (t)huis onderbrengen, dan weet je zeker dat het goed komt!

Klik op de video voor een korte kennismakingsfilm.

Makelaar

Barbara Ebbeling De Poorter

Barbara is de basis op kantoor. Ook al houdt Barbara niet van spinnen, voor ons team is zij de spin in het web. Zij is de toegankelijke stem aan de telefoon en de secure kracht achter de documentatie. Barbara houdt van een ‘klik’ met onze cliënten en geeft daarom net wat extra persoonlijke aandacht. Dat wordt gewaardeerd! Meer dan eens komen cliënten specifiek Barbara bedanken voor alle goede zorgen. Want ontzorgen, dat zit in ons gezamenlijke dna.

Klik op de video voor een korte kennismakingsfilm.

Office manager, commerciële binnendienst

Amir van Bommel

Doortastend, betrouwbaar en altijd even betrokken bij zijn cliënten. Amir zijn roots liggen in de Haarlemmermeer en voelt zich één met deze fijne regio. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring in de Amsterdamse woningmarkt. Dat de Metropoolregio Amsterdam als doelgroep steeds actueler wordt voor Haarlem en de Haarlemmermeer is voor Amir dan ook niets nieuws, hij brengt de regio’s al jaren met veel plezier feilloos samen. Het familiaire van wbos zit ook echt in Amir zijn bloed: het is voor hem een voorrecht om cliënten duurzaam op lange termijn te helpen. Of het nu starters, doorstromers of expats zijn. Bij Amir voelt ieder huis zich thuis.

Makelaar-taxateur, expat broker, vestigingsmanager Haarlemmermeer 

Charlotte Jongebloet

De stille kracht achter een succes. Charlotte is dagelijks actief op de binnendienst, waar zij met haar sterke organisatorische skills onze cliënten en ons team altijd weet te ontzorgen. Secuur, gedreven en een echte team player. Kan niet bestaat niet en blijven ontwikkelen is de standaard. Naast de binnendienst heeft Charlotte een sleutelrol in onze marketing. Ze heeft een dosis aan creativiteit en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Want wat vandaag nieuw is, is morgen alweer oud. Charlotte is na haar studie bedrijfskunde de makelaardij in gegaan en is niet meer weg te denken in ons team. Bij Charlotte is alles in goede handen!

Commerciële binnendienst, marketeer 

Wouter de Vries

Wouter is eigenlijk altijd met één belangrijke vraag bezig: hoe kunnen we als team nog beter worden voor onze cliënten? Op de achtergrond houdt hij zich bezig met wat we goed doen maar ook wat we juist beter kunnen doen. Hij zorgt ervoor dat we intern gedegen happy zijn, zodat we extern stralen en goed zijn in ons vak. Alhoewel Wouter is opgegroeid met wbos makelaars, ligt zijn achtergrond in de luchtvaart en de medische wereld, waar hij grote resultaten op zijn naam heeft staan. Hij is strategisch dan ook sterk en laat niets aan toeval over. Tegelijkertijd heeft Wouter een betrokken en toegankelijk karakter. Wouter wil dat we een makelaarskantoor zijn zoals onze cliënten dat graag willen zien. Met Wouter kun je bouwen aan een gemeenschappelijke mooie toekomst!

Strateeg, huidige generatie familiekantoor

Liselot Bekendam

Liselot is opgegroeid in de omgeving Heemstede en Haarlem. Toen zij bij toeval bijna het huis van haar buren had verkocht, wist zij het zeker. Haar toekomst ligt in de makelaardij! Inmiddels is Liselot makelaar in opleiding en ondersteunt zij ons team in zowel de buiten- als commerciële binnendienst. Liselot is heel secuur, betrokken en super enthousiast. Nieuw talent binnen ons team!

Commerciële binnendienst en makelaar i.o. 

Willem Schmitz

Willem is niet meer dagelijks actief in de makelaardij. Toch is Willem een zeer geliefde collega binnen ons team. Met bijna 40 jaar makelaarservaring is het heerlijk om met hem van gedachte te wisselen. Hij kent letterlijk ieder huis. Willem heeft het grootste gedeelte van de historie van ons familie-makelaarskantoor op zijn naam staan en daar is hij trots op. Dat we nu een makelaarskantoor van morgen zijn met een energiek en gedreven team doet hem goed! Willem geniet van het vak en is niet weg te denken in ons team.

Makelaar

Mieke Treur

De eerste indruk kun je maar één keer maken. En voorbereiding is het halve werk. Dat weet Mieke als geen ander. Vol passie en kunde legt zij onze woningen op haar mooist vast. Mieke is onze professionele fotograaf en styliste, daarnaast rollen ook onze “wereldberoemde” video’s bij Mieke van de plank. Mieke is betrokken bij iedere woning, trekt standaard alle lades open en is gewoonweg een ster in haar vak! En ook na de aan- of verkoop kan Mieke jou van dienst zijn met een op maat gemaakt interieuradvies.

Stylist en fotograaf

Sinds
1948
Geholpen klanten
20000
Medewerkers
9 and counting