Tijden veranderen, evenals wensen. Als familie makelaarskantoor sinds 1948 weten wij dat als geen ander. Wij zijn altijd blijven luisteren naar de markt, een eigenschap welke in het vastgoed nogal van waarde kan zijn.

Sommige panden, terreinen of locaties matchen niet meer met de huidige markt / de vraag en raken daardoor van mindere betekenis. Terwijl de markt / de vraag juist te maken heeft met te weinig passend aanbod. Sommige veelbelovende locaties liggen daarom – soms jaren – onnodig stil. Zonde vinden wij.

Door middel van herontwikkeling en een gezamenlijke effectieve aanpak kunnen bepaalde locaties van grote betekenis worden. Wij pakken daarin graag het probleem / de casus op, keren het binnenste buiten, op zoek naar een oplossing. Want we geloven dat iedere locatie, zeker in de randstad, van grote betekenis kan zijn. Door actief met elkaar te werk te gaan creƫren we samen locaties, waar iedereen beter van wordt. Want op de lange termijn, is dat wat we graag realiseren.

Onze specialisten horen, zien en ervaren de hele dag de markt in regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en omgeving. Wij gaan graag het gesprek met u aan. U ook met ons?