uw woning verhuren?
wij regelen het!

Succesvol en zorgeloos uw woning verhuren, dat is waar wij voor staan. Wij streven ernaar om uw woning binnen twee weken te verhuren. Dit realiseren we door onze doordachte aanpak en grote netwerk.

Neem contact op

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

uw woning verhuren, onze werkwijze

Het is belangrijk dat onze verhuur makelaar naast uw behoeftes ook de woning leert kennen. Op basis van deze behoeftes en kenmerken van de woning kunnen we bepalen wat de beste propositie van uw woning is. Is het verstandig om uw woning aan een Expat te verhuren of juist aan een jong stel, gezin of alleenstaand persoon? Voor short stay, bepaalde tijd of juist voor onbepaalde tijd? Deze vragen hebben direct invloed op welke strategie gevolgd moet worden om uw woning binnen de 2 weken target te verhuren. Nadat gezamenlijk de positionering is bepaald zullen wij ons uiterst doeltreffend 3 fase marketing plan activeren.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Haarlem

de juiste marketing

Snel en goed uw woning verhuren gaat niet zonder de juiste marketing. Voor de promotie volgen wij ons effectieve 3 fase marketingplan. Dit houdt in dat wij uw woning eerst op verschillende Social Media kanalen laten langskomen. Afhankelijk van uw woning en doelgroep kiezen wij hier de meest geschikte platformen voor. Na deze stap plaatsen wij uw woning op onze eigen website en het makelaars uitwisseling systeem gevolgd door de publiekelijke sites voor het aanbieden van huurwoningen. Ook hier geldt weer dat de keuze erg breed is en wij zorgvuldig de juiste kanalen kiezen afhankelijk van uw woning en doelgroep. Benieuwd hoe dit marketing plan voor u zou kunnen werken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze verhuur makelaars.

Maak een afspraak
Zorgeloos uw woning verhuren

zorgeloos uw woning verhuren

Met zorg zoeken wij een geschikte kandidaat voor uw woning. Eenmaal een huurder gevonden is het belangrijk dat u de juiste heeft. U wilt immers uw woning verhuren aan een betrouwbare huurder. Doormiddel van onze professionele screening zorgen wij voor betrouwbare huurders. We controleren daarin zaken als eventuele eerdere huurbetalingsachterstanden, verhoogde risico’s op faillissement, inkomenseisen en type dienstverband. Verder voeren wij de contractuele onderhandelingen en regelen wij voor u al het papierwerk zoals het opstellen van een juridisch correct huurcontract en het maken van een inspectierapport alvorens de sleuteloverdracht plaatsvindt.

Maak een afspraak

beheer van uw woning

Het verzorgen van periodieke huurverhogingen, periodieke inspecties, tijdige opzegging van verhuurperiodes of eventuele contractaanpassingen. Er is technisch iets aan de hand, zoals bijvoorbeeld een kapotte C.V.-ketel, een lekkende afvoer of er is dringend schilderwerk nodig. Een of meerdere woningen verhuren kan u een aanzienlijk stuk beheer opleveren. Energie die u misschien liever in andere zaken stopt. Met onze beheer service nemen wij al deze zorgen en werkzaamheden uit handen. Dit doen wij met een groep vaste partners om ons heen die al deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met onze volledige service nemen wij zo goed als alle zorgen en werkzaamheden uit handen. En dit ook nog eens voor een zeer scherp tarief. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Neem contact op met ons team.

Ook geïnteresseerd in onze diensten voor Technisch Beheer, Verkoop of Aankoop

Maak een afspraak
Beheer van uw woning

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars