technisch beheer
deskundige begeleiding

Zorgeloos verhuren met onze technische beheer service. Dat is waar wij voor staan.

Neem contact op

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

de beste condities

Door advies op maat van iedere woning bent u in staat de hoogste huuropbrengst te bereiken. Met onze technisch beheer service geven wij advies over de afwerking en eventueel opleverniveau. Mocht u gemeubileerd willen verhuren zorgen wij voor interieur advies en bieden wij hulp bij de aanschaf van de nog ontbrekende inventaris. Zo garanderen wij de hoogste opbrengst voor u.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Heemstede

onderhoud en calamiteiten

Calamiteiten en of andere bijzondere gebeurtenissen kunnen schade aan uw verhuurde woning aanrichten. Mocht dit gebeuren zal u binnen 24uur op de hoogte gebracht worden van deze aangerichte schade. Uiteraard zullen wij ook met het oplossen van deze problemen assisteren dan wel voor u verzorgen.

Om zo veel mogelijk calamiteiten te voorkomen zal iedere 2 tot 3 jaar, afhankelijk van de staat van de woning, een onderhoudsrapport opgesteld worden. Wij zullen in overleg en na goedkeur van u de benodigde onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren. De uitgevoerde werkzaamheden zullen door ons gecontroleerd worden.

Maak een afspraak
Gemak

gemak

Met de door ons uitgevoerde controle bij iedere huurmutatie in combinatie met de verhuur onder de beste condities, het onderhoudsbeheer en de calamiteiten opvolging bieden wij u gemak bij de verhuur van uw woning(en).

Maak een afspraak

meer informatie over technisch Beheer

Graag kennis maken met onze verhuurspecialisten? Neem dan contact op met ons team.

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars