een
beleggingspand

Ben u op zoek naar beleggingspanden of heeft u deze juist al en wilt u ontwikkelen, verhuren of verkopen? Onze specialisten kunnen op al deze gebieden meedenken en adviseren.

Neem contact op

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

beleggingspanden aankopen

Het vinden van objecten die interessant zijn om in te beleggen kan lastig zijn. Veel beleggingspanden komen niet openlijk op de markt en de vindbaarheid is daardoor laag. Daarbij is een object pas interessant als ook het gewenste rendement oplevert of gecreëerd kan worden. Door onze kennis en ervaring in het begeleiden van beleggingsobjecten kunnen wij tijdens het proces goed en snel zien hoe dit rendement gerealiseerd kan worden.

Het vinden en het aankopen van een beleggingspand vergt een nauwe samenwerking met elkaar en is, zonder het als populair woord te gebruiken, absoluut maatwerk. Ook al dient een bepaalt pand goed als belegging, is het ook belangrijk dat het past bij uw manier van investeren. Wij lichten graag toe hoe wij u kunnen bijstaan met het aankopen van beleggingspanden.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Heemstede

beleggingspanden (her) ontwikkelen

De laatste jaren hebben wij sterk de focus gehad op de (her) ontwikkeling van panden om van een standaard beleggingspand naar een zeer interessant beleggingspand te gaan. Onze data analisten weten als geen ander in welk deel van deze regio waar behoefte aan is. Iedere buurt/wijk heeft een bepaalde toe en afstroom van mensen. Het gros van deze mensen zoeken dezelfde eigenschappen in woonruimte. Door deze wensen en eisen inzichtelijk te maken is het mogelijk om zeer gericht te (her) ontwikkelen. Daarbij kunnen wij uit de data halen waar de kopers vandaan komen. Dit is weer interessant omdat wij met deze info heel doelgericht de te realiseren woningen kunnen promoten. Wij denken dat gericht promoten tot betere resultaten leidt dan breed promoten

Maak een afspraak
Verhuren van beleggingspanden

verhuren van beleggingspanden

Succesvol en zorgeloos uw objecten verhuren tegen optimale condities. Dat is waar wij voor staan. Alles wat wij doen is gericht om uw panden zo goed en snel mogelijk te verhuren. Met woningen streven wij er naar om binnen twee weken te verhuren. Dit realiseren we door ons grote netwerk en doordachte aanpak. Ons verhuurproces volgt dezelfde doordachte stappen als ons verkoopproces. Een gerichte en doelbewuste aanpak voor een zo’n goed mogelijk resultaat. Lees verder om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen bijstaan in de verhuur.

Maak een afspraak

beleggingspanden verkopen

Het verkopen van een beleggingspand, zeker in verhuurde staat, vergt een andere aanpak dat reguliere woningverkoop. Alleen al de praktische zaken zoals van bezichtigen in verhuurde woningen/appartement of kantoor/winkelruimte vraagt om een andere aanpak. Evenals de foto momenten, marktwaarde bepaling, overname van huurcontracten, etc. Onze verkoopspecialisten weten als geen andere door jaarlange ervaring hoe dit in zijn werk gaat en hebben ons verkoopproces daarop aangepast. Wij nemen graag de tijd voor u om dit tot in detail toe te lichten.

Maak een afspraak
Beleggingspanden verkopen

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars