header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

DE VOLGENDE STAP. NU OF IN DE TOEKOMST
Het zal je niet ontgaan zijn: de woningmarkt ontwikkelt zich in onze woonomgeving bijzonder positief. Een belangrijke oorzaak is de historisch lage hypotheekrente. [In het onderste gedeelte van deze pagina gaan we daar verder op in.]

Deze ontwikkeling heeft een aanzienlijke doorstroming van de woningmarkt tot gevolg. Huurders gaan kopen. Voormalige starters zetten een stap vooruit. Jonge gezinnen besluiten op zoek te gaan naar die ideale gezinswoning met meer slaapkamers. En echtparen zonder thuiswonende kinderen gaan terug naar waar het allemaal begon: een appartement in de stad, misschien weliswaar wat groter dan in die goede oude tijd. Ofwel: de volgende stap. 

Wellicht loop jij in een soort gelijke situatie, waarin je jezelf afvraagt of je die volgende stap nu wel of niet moet maken. Jouw thuis verlaten voor iets nieuws blijft immers geen makkelijke stap. 

Bij WBos Makelaars begeleiden wij jou graag op onze eigentijdse en persoonlijke manier. Het draait niet enkel om de stenen. Het draait om het verhaal daarachter. Wij realiseren graag jouw optimale woongenot. Daarom willen wij je graag in bovenstaande situatie begeleiden. En daar nemen wij de tijd voor, de tijd die jij en de situatie waarin je zit verdient.   

HET BEGIN VAN EEN EVENTUELE VOLGENDE STAP
Allereerst is het goed te weten wat de huidige waarde van je woning zou kunnen zijn. Je weet dan meteen waar je staat. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat de volgende stap voor jou zou kunnen zijn. Welke woningen komen voor jou in aanmerking. WBos Makelaars biedt je daarom, geheel vrijblijvend, een “volgende-stap oriëntatiegesprek” aan. Mooie bijkomstigheid: dit kost je helemaal niets. 

KOSTELOOS ADVIES. HOE WERKT DAT?
WBos Makelaars biedt je dit oriëntatiegesprek geheel kosteloos aan. Een gecertificeerde makelaar-taxateur van WBos Makelaars beoordeelt de waarde van jouw woning aan de hand van diverse factoren, gespecificeerd op jouw specifieke woning. Daarnaast is onze kennis over de woningmarkt zo groot, dat wij tegelijkertijd de volgende stap voor je inzichtelijk kunnen maken. Een voor jou goed begin. Dat is het halve werk. 

PERFECT. REGEL HET MAAR!
Vul onderstaand jouw gegevens in. WBos Makelaars neemt dan binnen één werkdag contact met je op om gezamenlijk een afspraak in te plannen. Op een moment dat jij dat wenst: flexibel en snel.

* Profiteer nu van de zeer lage hypotheekrente.
Kijk onderaan deze pagina wat dit voor jou kan betekenen.

Ja, ik wens een volgende-stap oriëntatiegesprek van mijn woning

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer:

Adres huidige woning:

Uw bericht:

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.


HISTORISCH LAGE HYPOTHEEKRENTE

HISTORISCH LAGE RENTE. KAN IK DAARVAN PROFITEREN?
Inmiddels begint de rente weer iets te stijgen. Voor veel mensen een extra impuls om actie te ondernemen. Huiseigenaren met een hypotheek waarvan de rentevaste periode afloopt, kunnen namelijk profiteren van de huidige lage rente. Voor een rentevaste periode van 10 jaar betaalt u vanaf circa 2 procent aan hypotheekrente. Helaas kan niet iedereen met een hypotheek van de huidige historisch lage hypotheekrente profiteren. Een langlopende rentevaste periode kan immers niet zomaar worden opengebroken. Huiseigenaren die toch al overwegen om binnenkort te verhuizen, kunnen besluiten om nu alvast het huis te verkopen en hun toekomstige woning te kopen. Ofwel: vervroeg de volgende stap.

EEN GOEDKOPERE HYPOTHEEK DOOR TE VERHUIZEN
Theoretisch zou het mogelijk zijn een goedkopere hypotheek te verkrijgen door te verhuizen. De meeste hypotheken zijn namelijk in één keer af te lossen bij het verkopen van een huis. Als u een ander huis koopt en daarvoor opnieuw een hypotheek afsluit, kun je onder jouw huidige hypotheek, met in veel gevallen relatief hoge rentestand, uitkomen. In zo’n geval kan het interessant zijn om jouw verhuisplannen naar voren te schuiven. Zo kan jouw hypotheekrente door de verhuizing veranderen van bijvoorbeeld 5 naar 2 procent. Uiteraard verschilt dit per scenario en is het verstandig om je eerst te laten informeren.

LAAT MIJ INFORMEREN
WBos Makelaars informeert je graag verder, neem daarvoor gerust contact met ons op. Wij geven je allereerst een indicatie wat voor jou een goede zet zou kunnen zijn. Vervolgens kun je, eveneens vrijblijvend, met één van onze hypotheekpartners in gesprek gaan. Wel zo prettig toch?

 

verkoopmakelaars

WBos verkoopmakelaars | enkele verkochte woningen

Duindoornlaan 25
te Bentveld

Vraagprijs € 890.000,– k.k.

Herenweg 203
te Heemstede

Vraagprijs € 775.000,– k.k.

Hendrik Peeperkornstraat 8
te Heemstede

Vraagprijs € 479.000,– k.k.

Gasthuislaan 141
te Haarlem

Vraagprijs € 395.000,– k.k.

WBos aankoopmakelaars | enkele aangekochte woningen

Hugo de Vriesplein 2
te Heemstede

Vraagprijs € 1.199.000– k.k.

Santpoorterstraat 15
te Haarlem

Vraagprijs € 695.000,– k.k.

Romeinlaan 59
te Heemstede

Vraagprijs € 350.000,– k.k.

Kleine Houtweg 4 zwart
te Haarlem

Vraagprijs € 260.000,– k.k.