fbpx

LAGERE MAANDLASTEN in dezelfde woning
Wij begrijpen dat dit jouw interesse wekt. Terecht!

Lagere hypotheekrente 
Het zou heel goed kunnen dat jij als woningeigenaar in aanmerking komt voor een renteverlaging als jouw woning sterk in waarde is gestegen. Ook kun je in aanmerking komen als de rentevaste periode van jouw hypotheek bijna verloopt of als jij jouw hypotheek over sluit, zelfs als de rentevaste periode nog lang vast zou staan.

Een NWWI taxatierapport
Bij het aanvragen van een renteverlaging of een nieuwe hypotheekvorm vraagt de erkende geldverstrekker om een gevalideerd NWWI-taxatierapport van jouw woning, welke alleen kan worden opgesteld door erkende NWWI-taxateurs. Onze makelaar én taxateur Dorien kan jou hier bij helpen, op een accurate, snelle en voordelige manier.

Vraag advies
Voor het aankomt op een NWWI taxatierapport kun je het beste advies inwinnen bij jouw geldverstrekker of financieel tussenpersoon wat jouw mogelijkheden zijn.

Wanneer de mogelijkheden daarvoor bestaan kan Dorien voor jou het gevalideerde NWWI-taxatierapport opstellen. Wij hanteren daarvoor momenteel een extra scherp tarief en garanderen jou een kwalitatief hoogwaardig rapport op korte termijn. Neem contact op via onderstaand formulier. 

​​​​​​​Lagere maandlasten kunnen ineens heel dichtbij zijn. Zo helpen we elkaar, met het oog op de toekomst. 

TERUG NAAR UPDATES

[ninja_form id=”2″]