een
woning aankopen

Er komt veel kijken bij een woning aankopen. Het kopen van een woning is iets dat je over het algemeen niet heel vaak doet in je leven. Het hele proces brengt daarom vaak vragen en emoties met zich mee. Als familie-makelaarskantoor dat is opgericht in 1948 hebben wij al ontzettend veel mensen mogen bijstaan in deze spannende fase van hun leven. En met succes, veel cliënten komen later graag weer bij ons terug.

Woningaanbod

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

het woning aankopen stappenplan

Onderstaand stappenplan informeert u over de belangrijkste stappen welke doorlopen zullen worden wanneer wij een woning aankopen. Onze aankoopmakelaars lichten u graag persoonlijk toe hoe deze stappen er precies voor u uit kunnen zien.

Over Wbos Makelaars
Makelaar Heemstede

stap 1: inventariseren

Het inventariseren van zowel de woonwensen als de financiële mogelijkheden is een belangrijk onderdeel bij een woning aankopen. Door gezamenlijk met u uw woonbehoefte in kaart te brengen en te inventariseren wat uw financiële mogelijkheden zijn ontstaat er een duidelijk zoekprofiel. Een koper met een duidelijk zoekprofiel maakt in deze krappe woningmarkt meer kans. Voor het bepalen van uw financiële mogelijkheden werken wij samen met een vaste hypotheek adviseur.

Maak een afspraak
stap 2 De zoektocht

stap 2: de zoektocht

Onze actieve aankoopmakelaars horen-en-zien veel, hebben een schat aan kennis en zitten boven op de markt. Doordat wij gezamenlijk uw zoekprofiel hebben bepaald kunnen wij met ons team dagelijks het nieuwe woningaanbod bekijken en bepalen of dit interessant voor u is. U krijgt op real-time-basis het op uw wensen aangepaste aanbod voordat dit überhaupt op Funda staat. Verder krijgen onze makelaars door ons grote netwerk en meerdere vestigingen veel informatie over potentieel nieuw aanbod dat nog niet officieel aangeboden wordt.

Maak een afspraak

stap 3: bezichtigen

En als in het aanbod dan een woning zit dat u aanspreek is het tijd om te bezichtigen. Onze aankoopmakelaars worden periodiek bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig- en juridisch vlak. De meest actuele kennis is in huis waardoor de makelaar zich kan focussen op al deze aspecten tijdens de bezichtiging. En u zich volledig kunt richten op het huis en het gevoel dat bij u ontstaat. Een woning aankopen doet u tenslotte op uw gevoel, dat is het allerbelangrijkste.

Maak een afspraak
stap 3 Bezichtigen
De onderhandeling

de onderhandeling

Als u dan dat huis heeft gevonden waarin alles voor u klopt? Dan volgt vanzelfsprekend een eerlijk advies. Tijdens het hele proces zullen wij alle stappen met uw overleggen, zodat u altijd achter de gemaakte keuzes staat. Wij zullen bij het vinden van de juiste woning een gedegen marktonderzoek doen zodat wij een doordachte en effectieve biedingsstrategie kunnen volgen. Ook in deze tijden lukt het regelmatig om een woning voor de markt of onder de verwachte prijs te kopen.

Maak een afspraak

de afronding

Na het ondertekenen van de koopovereenkomst zal al dan niet een financiering afgesloten worden. Hierin werken wij samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Als ook de gehele financiering rond is zal het feestelijke moment van de overdracht van de woning plaatsvinden bij de notaris, waarna u eindelijk van uw nieuwe huis uw thuis kunt maken.

Maak een afspraak
De afronding

tevreden een woning aankopen

Wij willen dat u tevreden bent wanneer wij uw woning aankopen en u jarenlang woongenot tegemoet gaat. Dan weten wij zeker dat u over enkele jaren weer bij ons terugkomt als u uw woning wilt verkopen. Lange-termijnwerk, zo doen onze makelaars dat al sinds 1948. Dat geeft toch een fijn gevoel?

Geïnteresseerd in meer van onze diensten zoals: Verkoopmakelaar, Taxaties, Verhuur service of vastgoedbeheer?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars