uw
aankoopmakelaar

Zelden is een aankoopmakelaar van zulk grote toegevoegde waarde geweest als in de huidige woningmarkt. De scheefgroei tussen de vraag en het daadwerkelijke woningaanbod is in geen jaren zo groot geweest. Door beperkte bouwlocaties en de moeilijkheid om bouwvergunningen te krijgen zal deze scheefgroei niet snel weg zijn. Het beperkte woningaanbod maakt het vinden en kopen van uw nieuwe woning enorm lastig. Het samenwerken met een aankoopmakelaar helpt u om een voet tussen de deur te krijgen en wel in de gelegenheid te komen om uw nieuwe woning te kunnen kopen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Aankopen

Ik wil een huis aankopen

Woningaanbod

Het woningaanbod bekijken

Afspraak maken

Ik wil een afspraak inplannen

samenwerken met een aankoopmakelaar

Onze actieve aankoopmakelaars horen-en-zien veel, hebben een schat aan kennis en zitten bovenop de markt. U brengt samen met onze aankoopmakelaars uw woonbehoefte in kaart en inventariseren gezamenlijk uw financiële mogelijkheden. Een koper met een duidelijke woonwens en bewustzijn van haar/zijn financiële mogelijkheden maakt in deze krappe woningmarkt meer kans. Met ons team bekijken wij dagelijks gezamenlijk het nieuwe woningaanbod en attenderen we elkaar op (eventueel) toekomstig aanbod, samen horen en zien we meer dan alleen. U krijgt op real-time-basis het op uw wensen aangepaste aanbod. Aanbod waar u echt wat aan hebt en voordat het überhaupt op Funda staat!

Over Wbos Makelaars
Makelaar Haarlem

uw woning gevonden

En als u droomwoning dan is gevonden? Dan volgt vanzelfsprekend een eerlijk advies. Tijdens het hele proces zullen wij alle stappen met uw overleggen zodat ook u achter de gemaakte keuzes staat. Onze aankoopmakelaars zullen bij het vinden van de juiste woning een gedegen marktonderzoek doen zodat zij een doordachte en effectieve biedingsstrategie kunnen volgen. Ook in deze tijden lukt het regelmatig om een woning voor de markt of onder de verwachte prijs te kopen.

Woning aankopen
Aankoopmakelaar kosten

aankoopmakelaar: kosten

Wat kost een aankoopmakelaar voor u? Een goede samenwerking met een aankoopmakelaar vraagt van beide kanten energie en tijd. Om u zo goed mogelijk te begeleiden en te zorgen dat u binnenkort een nieuw thuis heeft waar u jaren zorgeloos van kunt genieten, zullen wij als makelaar u de volle aandacht willen geven. Hiervoor vragen wij een eerlijke investering, zodat we dit met volle overgave voor u kunnen doen.

De hoogte van deze investering, veelal een vast bedrag, hangt onder andere af van de gemaakte afspraken over de intensiteit van de begeleiding. Zijn wij het gehele traject betrokken? Of doen wij alleen de feitelijke aankoop? Is het een heel uitdagende opdracht of verwachten wij binnen afzienbare tijd een woning te vinden? Afhankelijk van deze intensiteit zal het investeringsbedrag verschillen. Eén ding is zeker: wij werken gewoon met een normale vergoeding, waar zowel u als wij ons goed bij willen voelen. Wij nodigen u graag vrijblijvend uit om de aankoopmakelaars kosten voor uw specifieke zoekwens te bepalen.

Woning aankopen

maken wij kennis?

Het komt erop neer dat wij geloven dat we voor u het optimale kunnen bereiken en dat we weten dat wij van meerwaarde kunnen zijn. Lees ook de ervaring van de mensen die u voorgingen. Als u benieuwd bent hoe wij het aankoopproces voor u zouden vormgeven, gaan we graag het gesprek met u aan. Gewoon vrijblijvend en laagdrempelig. Dat kan fysiek, wij komen graag even bij u langs. Of digitaal, via een live videoverbinding.

Maak een afspraak
Maken wij kennis?

zien we elkaar snel?

Geïnteresseerd in meer van onze diensten zoals: Verkoopmakelaar, Taxaties, Verhuur service of vastgoedbeheer?

Maak een afspraak

Recensies

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op.

Zeer toegewijd familiebedrijf, modern en ondernemend. Zeer goede kennis van markt en doelgroep. Digitale marketing is sterk.

Meijerslaan 90 in Heemstedeals verkoopmakelaars

Ik kan niets anders geven dan tienen, het hele proces was tot in de puntjes geregeld. Vanaf moment van eerste kennismaking was het gevoel al positief en dit is gebleven tijdens de verkoop.

Lommerlustlaan 59 te Haarlemals verkoopmakelaars

Prettig, vlot, eigen initiatief, meedenkend, kundig. Graag tot een volgende keer Jeroen en collega's!

Van Collemstraat 30 te Haarlemals aankoopmakelaars

It was not only the market expertise but also the professional service that make our experience working with wbos makelaars the best decision we made in the search for the house.

Reggelaan 31 te Heemstedeals aankoopmakelaars