header_image
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Zoek in aanbod

€ 0 tot € 3.000.000

we found 0 results
Your search results

Aankoopmakelaars

WOONGENOT VINDEN. SUCCESVOL MET WBOS MAKELAARS.

U bent opzoek naar uw toekomstige woning. Een woning waar u jarenlang met plezier wil thuiskomen. En die woning wilt u tegen de beste condities kopen. WBos Makelaars heeft alle facetten in huis om dat voor u te realiseren.

Bij onze aankoopmakelaars staat woongenot centraal. Wij zoeken niet enkel een woning, wij zoeken uw toekomstig woongenot. Wij willen dat u iedere dag met plezier gaat thuiskomen. Dat is ons doel.

SAMENWERKEN EN BESCHIKBAARHEID
Aankopen doen wij niet alleen. Op transparante wijze betrekt uw aankoopmakelaar u bij het gehele aankoopproces. U krijgt uw eigen online-omgeving, jullie hebben constant overleg en raken prettig op elkaar ingespeeld. Wij houden niet van een passieve samenwerking. Daarom is uw aankoopmakelaar voor u beschikbaar, ook buiten kantoortijden. Actief samenwerken optimaliseert het resultaat.

ONDERHANDELEN EN ZEKERHEID
Een woning kopen doet u niet dagelijks. Zodra u dat doet koopt u voornamelijk op basis van emotie. Het kan dan uiterst verstandig zijn een onafhankelijke en gedegen onderhandelaar aan uw zijde te hebben. Onze aankoopmakelaars doen dit wel dagelijks en worden tevens periodiek getraind. Uiteraard wil u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom gaan wij voor uw zekerheid. Onze aankoopmakelaars zijn op de hoogte van alle juridische haken-en-ogen en zijn tevens bouwkundig onderlegd. WBos Makelaars staat voor deskundigheid en kwaliteit.

MARKTKENNIS. VANDAAG ÉN MORGEN
Geen woning in Zuid-Kennemerland is bij WBos Makelaars onbekend. Onze aankoopmakelaars weten vaak al welke woningen binnenkort te koop zullen komen. U bent vroegtijdig op de hoogte dat uw droomwoning eraan komt!

[FULL] SERVICE
Het aankoopproces kent verschillende fasen. In iedere fase zal de aankoopbegeleiding van WBos Makelaars waardevol zijn. U kiest zelf in welke fase u gebruik wil maken van onze aankoopbegeleiding. Wat u ook kiest, onze service staat centraal.

PROBEER EN ERVAAR
Sommigen zullen zeggen dat zij de beste zijn. Onze aankoopmakelaars bewijzen het liever. Daarom selecteert WBos Makelaars graag een aantal woningen om deze vrijblijvend aan u te laten zien. U probeert en ervaart: wij zullen u niet teleurstellen.

IN GESPREK?
U heeft inmiddels een indruk van onze aankoopmakelaars. Toch weet u nog niet alles over deze dienstverlening. Daarom nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvend informatief gesprek. Maak gerust een afspraak via onze chatfunctie, bel of mail. Wij helpen u graag!

 

aankoopmakelaars

RECENTELIJK AANGEKOCHT DOOR
ONZE AANKOOPMAKELAARS

Bentveldsduinweg 1 A
te Aerdenhout

Vraagprijs € 2.600.000,– k.k.

Hugo de Vriesplein 4
te Heemstede

Vraagprijs € 1.055.000,– k.k.

Heemsteedse Dreef 166
te Heemstede

Vraagprijs € 885.000,– k.k.

Lindenlaan 14
te Heemstede

Vraagprijs € 238.500,– k.k.